Ceainicul Electric Miito Incalzeste Cantitatea Exacta de Apa de Care ai Nevoie

Nu mai este de mult un secret faptul ca britanicii adora ceaiul. Se estimeaza ca, acestia beau aproximativ 165 de milioane de cesti de ceai intr-o zi. Din nefericire, atat de multi dintre ei umplu ceainicul, desi se consuma doar 1 sau 2 portii de ceai o data, iar astfel se pierde o cantitate mare de apa si energie pentru a incalzi si restul apei pe care nu o vor folosi.Caroline Rams de la Compania de Economisire a Energiei Electrice relateaza intr-un interviu “Daca fiecare dintre consumatorii de ceaiuri ar incalzi doar cantitatea de apa de care au nevoie, s-ar putea economisi intr-un an de zile suficienta electricitate in UK pentru a aprinde luminile stradale timp de 7 luni.”

Pentru a preveni aceasta risipa de energie, designerii Chudy si Grace l-au creat pe Miito. Nu, nu este un ceainic, ci o noua metoda de a fierbe apa. Dispune de 2 parti : o baza cu inductie si un ax magnetic. Fie ca incalzesti o singura cana sau un vas mai mare plin cu apa, tot ce trebuie sa faci este sa pui acest ax magnetic in respectivul recipient. Miito creeaza un camp electromagnetic, incalzind astfel apa.

Se pare ca Miito poate reincalzi la fel de bine fie ca este vorba de o ceasca de cafea, ciocolata calda, ceai sau un bol de supa, fiind util pentru cand nu doresti sa utilizezi cuptorul cu microunde.

In momentul de fata acesta costa aproximativ 103$ si va fi disponibil pentru achizitie incepand cu Aprilie 2016.

Etichete: ,

Nu sunt comentarii

Lasa un comentariu

Search