Recomandare Dezumidificator Profesional de Aer

Cel mai probabil ca stii deja care sunt efectele unui aer mult prea uscat in camera/apartament. In timpul iernii, este posibil sa te fi luptat cu aerul uscat provenit de la o sursa de incalzire si care a dus la uscarea pielii, a parului si aparitia tusei.

Dar stiai ca prea multa umiditate in aer aduce cu sine consecinte si mai grave? Nu doar ca un nivel ridicat al umezelii poate cauza probleme dispozitivelor electronice, dar sanatatea ta si a celor din jur este pusa in mare pericol. Pentru a evita astfel de intamplari nefericite ar fi bine sa te orientezi catre un dezumidificator profesional pentru apartament sau birou.

 

Top 3 Cele Mai Bune Dezumidificatoare Profesionale

 

Dezumidificator Profesional Aer Stadler Form Albert Little
Dezumidificator Profesional Aer Stadler Form Albert Little

Stadler Form Albert Little te impresioneaza prin silentiozitatea sa si calitatea premium a materialelor din care este fabricat, fiind catalogat cel mai bun dezumidificator profesional aer. Distributia in mod egal a aerului este asigurata, chiar si intr-o camera de 40m2, de noile tehnologii folosite pentru crearea sa.

Ai posibilitatea de a seta dupa bunul plac nivelul de umezeala din camera in care este pozitionat, dar si intesitatea vitezei. Atunci cand rezervorul este plin, aparatul se opreste in mod automat, asadar poti sta fara grija. Rotile pentru transport din dotare si greutatea redusa de 10.2 kg ii asigura un transport rapid si usor dintr-o parte in alta.

Dezumidificator Profesional Vortice Deumido Electronic E20
Dezumidificator Profesional Vortice Deumido Electronic E20

Vortice Deumido Electronic E20 este cel de-al doilea dezumdificator profesional aer pe care il recomand datorita faptului ca este capabil de a crea un nivel sporit al confortului. Acesta are un control foarte bun al nivelului de umiditate al aerului din incapere, chiar si in camerele in care aerisirea nu este posibila. Dispune de un control electronic cu ajutorul unui display digital, are un ventilator cu 2 trepte ale intensitatii vitezei si dispune de functia timer.

Daca il alegi pe acesta, ai posibilitatea de a regla umiditatea in functie de nevoie. Mai mult atunci cand rezervorul este umplut, dezumidificatorul te avertizeaza sonor cum ca acesta necesita golire. Este ideal pentru uscarea rufelor.

Dezumidificator Profesional DeLonghi DES 16W
Dezumidificator Profesional DeLonghi DES 16W

DeLonghi, DES 16W este un dezumidificator profesional aer cu tehnologie anti-inghet. Acesta este echipat cu maner pentru un transport rapid si usor si un panou de comanda electronica. Umezeala din camera poate fi colectata prin 2 modalitati : fie in rezervorul special, fie prin furtunul cu lungime de 2m.

Are functie pentru ventilatie cu 2 trepte de viteza ce pot fi setate in functie de nevoie si cu functie speciala de uscare ce ii asigura o utilitate in uscarea hainelor. Daca il alegi, poti spune adio formarii mucegaiului in locuinta ta. Este potrivit pentru apartamente sau birouri ale caror suprafata maxima nu depaseste 75 mp.

 

Caracteristici Importante de Care sa Tii Cont Cand Alegi un Dezumidificator Profesional

Un dezumidificator profesional aer este cea mai buna solutie atunci cand doresti sa indepartezi umiditatea excesiva, sa previi aparitia mucegaiului si mirosurile neplacute aparute in urma unui nivel ridicat de umezeala din camere, pivnita, birou sau apartament. Cand selectezi acel dezumidificator profesional de aer care sa se plieze perfect cu nevoile tale, este important sa iei in considerare urmatoarele caracteristici:

  • Capacitate – asigura-te ca dezumidificatorul pe care il vei alege are o capacitate adecvata de indepartare a umezelii si este conceput astfel incat sa aiba o putere de acoperire suficienta pentru zona in care il vei folosi. Pentru o zona cu mari probleme de umezeala si igrasie, gen pivnita, ar fi mai potrivit un dezumidificator profesional cu o capacitate cat mai mare.
  • Functionare la temperaturi joase – exista si modele de dezumidificatoare electrice ce pot functiona fara probleme chiar si in camerele in care temperaturile sunt foarte joase, de aceea, daca stii ca il vei folosi in astfel de conditii, ar fi bine sa te orientezi catre unul cu asfel de caracteristica in dotare
  • Dezghetare automata – aceasta functie previne inghetarea tevilor si ii permite modelului de dezumidificator profesional o indepartare mai profesionala a zonei cu probleme
  • Restartare automata – in cazul unei pene de curent, dezumidificatorul va porni din nou atunci cand alimentarea cu energie electrica este restabilita
  • Higrostat incorporat – acesta iti va permite setarea unui anumit nivel de umiditate
  • Optiune de drenare continua – aceasta functie se va asigura ca dezumidificatorul va continua sa indeparteze umezeala dupa ce rezervorul de apa este plin, pentru ca tu sa nu iti faci griji cum ca trebuie sa il golesti, altfel va curge pe langa
  • Oprire automata – in cazul in care nu exista optiunea de drenare continua chiar si dupa ce rezervorul este plin, atunci functia de oprire automata este un must, astfel incat sa fii sigur/a ca apa absorbita nu va da peste

 

Vezi care este Cel Mai Bun Dezumidificator de Camera

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo