Mentine Cafeaua La Temperatura Constanta cu Cana EMBER

Iubitori de cafea, acesta este momentul pe care il asteptati de mult. Ember Technologies, o companie lansata in urma cu 3 ani, ce a lucrat la un sistem de control al temperaturii pentru recipientele cu bauturi sau alimente, a prezentat de curand primul lor produs – o cana termica, care prin agenti de racire si incalzire de inalta tehnologie, poate mentine cafeaua sau ceaiul la o temperatura constanta timp de cateva ore.

Creata de fondatorul companiei si CEO, Clayton Anderson, aceasta cana de calatorie, cu greutate de aproximativ 350 grame, echipata cu specificatii high-tech (un sistem de incalzire controlat de un microprocesor situata la baza canii si un sistem de racire in partea de sus) ce ii permite acesteia sa incalzeasca sau sa raceasca bautura preferata la temperatura dorita. Produsul functioneaza prin rasucirea bazei, afisand temperatura respectiva cu fiecare rasucire.

Aspectul canii EMBER – un design creat de Ammunition Group (ce a proiectat si castile Beats by Dre) – este elegant, sportiv, fara butoane si cabluri greoaie.

Anderson – un expert in domeniul valorilor termice, inventator al becului futurist, GE Infusion – a reusit sa ii dea o forma practica acestei cani EMBER, prin intermediul unei aplicatii ce poate ajusta temperatura bauturii cu doar un singur click.

Cana Ember (aprox 129$) va incepe sa fie comercializata incepand cu Aprilie 2016. Ember Technologies are de gand sa mai produca si alte astfel de produse in urmatorii 5 ani.

Pentru mai multe informatii puteti intra pe site-ul embertech.com.

Nu sunt comentarii

Lasa un comentariu

Search