Nebia Doreste sa Revolutioneze Modul in Care Faci Dus

Avand in vedere toate tehnologiile pe care le intalnim astazi, modul in care facem dus in fiecare dimineata este destul de banal. Avem roboti pe Marte si calculatoare atat de mici incat ne incap in buzunare, dar noi inca mai facem dus in acelasi mod in care o faceau si stramosii nostri cu un secol in urma – sub o para de dus ineficienta care consuma o gramada de apa.

NEBIA, o inventie interesanta, spera ca va schimba asta. Noua para de dus a companiei din Silicon Valley este formata din componente de precizie inalta si utilizeaza cu pana la 70% mai putina apa in comparatie cu o para de dus standard. Bine, Nebia nu este prima inventie de acest fel, dar daca statisticile oferite sunt reale, cu siguranta ca ea este una dintre cele mai eficiente produse de pe piata.

Cheia unui consum atat de mic de apa consta in designul duzelor, Nebia utilizand duze de pulverizare aerospatiala ce sunt create pentru a pulveriza apa folosindu-se de presiune extrema. Astfel, jetul de apa este “spart” in milioane de picaturi de apa. Desi se va folosi o cantitate mai mica de apa, vei reusi sa faci un dus perfect normal.¬†Rezultatele arata ca, pentru o familie de 4 persoane, se estimeaza ca se va economisi in jur de 400 $ per an.

Etichete: ,

Nu sunt comentarii

Lasa un comentariu

Search