Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului erev.ro

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare.

Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile din acest sit sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

erev.ro pune la dispozitie informatiile din acest site in scop informativ si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat. In momentul publicarii articolelor, informatiile furnizate sunt exacte. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

erev.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Nu garantam sub nici o forma acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al detaliilor sau al materialelor din articolele publicate pe acest site. De asemenea, nu garantam rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor furnizate şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii publicate.

erev.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Search