Top 3 Oferte de Cuptoare Electrice Incorporabile – Pareri si Preturi

Aceste cuptoare electrice incorporabile, mai ales cele cu convectie, sunt considerate a fi cele mai bune modele de cuptoare. Ele tind sa ofere o caldura mai precisa si mai uniforma, fiind si principalul motiv pentru care gasim oferte atat de diversificate in magazine in comparatie cu cele pe gaz.

Bucataria moderna a “suferit” modificari uriase in ultimii 50 de ani. Afisajele si butoanele digitale pareau a fi desprinse dintr-un film SF cu jumatate de secol in urma. Modelele de cuptoare incorporabile electrice cu convectie sunt la mare cautare in momentul de fata pe motiv ca sunt extrem de confortabile in utilizare si pe deasupra le putem achizitiona la preturi avantajoase.

Sunt convinsa ca si tu ai auzit despre modul in care cuptoarele cu convectie pot reduce timpul de gatire al alimentelor, oferind rezultate delicioase pe care nu le-am putea obtine sub nici o forma cu ajutorul unui cuptor traditional. Daca esti in cautarea unor oferte de cuptoare electrice incorporabile cu rotisor sau functie de autocuratare, iti recomand sa citesti mai departe acest articol.

Cuptor incorporabil electric Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05
Cuptor incorporabil electric Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05

Acesta este unul dintre cele mai bune cuptoare electrice incorporabile din inox cu o capacitate de 53l, fiind creat pentru a cuprinde cantitati mari de alimente. Sistemul de convectie faciliteaza controlul precis al temperaturii pentru ca mancarea sa fie cat mai delicioasa. Performanta sa nu lasa de dorit si in combinatie cu usurinta in utilizare, functia de grill, timer-ul si ventilatorul, acesta reprezinta cea mai bune optiune pentru a gati a gama cat mai diversificata de retete.
Greutate: 35kg
Dimensiuni: 59.5 x 59.5 x 56.4 cm

Cuptor incorporabil electric Bosch HBN431E3
Cuptor incorporabil electric Bosch HBN431E3

Daca cel de mai sus ti se pare ca are o capacitate mai mica, poti alege acest cuptor electric incorporabil Bosch HBN431E3 de 67L cu clasa de eficienta energetica A-10% si program de curatare catalitica. Si acesta dispune de sistem de convectie pentru o distribuire cat mai optima a caldurii in interiorul sau ce garanteaza un gust fantastic al alimentelor gatite. Recenziile primite de la diferiti utilizatori pun mare accent pe modul usor in care se curata si pe varietatea de functii si programe disponibile la un super pret.
Greutate: 33kg
Dimensiuni: 59.5 x 59.5 x 54.8 cm

Cuptor electric incorporabil Electrolux EZC2430AOX
Cuptor electric incorporabil Electrolux EZC2430AOX

Daca esti in cautarea unor cuptoare electrice incorporabile cu curatare pirolitica, Electrolux EZC2430AOX este o optiune fantastica. Grill-ul electric asigura o rumenire perfecta a alimentelor ce vor avea un gust deosebit. Butoanele rotative si ecranul LED ofera un control precis in timpul gatirii. Printre functiile de top amintim : propunere automata a temperaturii de gatire, coacere pe 2 nivele, reglare electronica a temperaturii, indicator caldura reziduala, avertizare sfarsit de program, utilizare caldura reziduala, oprire automata, sistem usa rece etc.
Greutate: 33kg
Dimensiuni: 59 x 59.4 x 56 cm

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo