Electrolux EES47320L Pareri – Masina de Vase cu 13 seturi

In zile aglomerate, in care timpul pretios trebuie alocat cu intelepciune si impartit eficient intre locul de munca, dusul celor mici la scoala sau gradinita, gatitul mesei pentru cina, masina de spalat vase incorporabila Electrolux EES47320L devine un aliat indispensabil in bucataria moderna. Cu un design ingenios si tehnologii avansate, aceasta nu doar redefineste procesul de spalare a vaselor, dar si aduce o nota de eficienta si eleganta in locuinta ta. Marca Electrolux, sinonima cu inovatia si calitatea, ofera cu modelul EES47320L o solutie practica si inteligenta pentru gestionarea muncii cotidiene.

Spalatul manual, in schimb, poate deveni o sarcina stresanta si obositoare, adesea cauzand dureri de spate si pierdere de timp. Prin contrast, masina incorporabila Electrolux EES47320L nu doar economiseste timpul pretios, dar si elimina nevoia de a indura efortul fizic al spalarii manuale. In plus, aceasta permite o incarcare eficienta a vaselor, eliminand agonia de a incerca sa ajungi la fiecare coltisor. Descopera cum aceasta masina nu doar aduce un plus de comoditate in viata de zi cu zi, dar si contribuie la mentinerea sanatatii spatelui tau.

Caracteristici Electrolux EES47320L

Cu un design complet incorporabil, masina de spalat vase Electrolux EES47320L se integreaza armonios in orice decor rezidential modern. Dotata cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, aceasta este ideala pentru gospodariile mai mari sau pentru momentele de ospat. Cele 8 programe disponibile ofera o gama variata de optiuni pentru toate nevoile de spalare, iar cele 3 trepte de temperatura permit personalizarea ciclurilor in functie de tipul de vase si nivelul de murdarie.

Cu o putere de 1950 W si alimentare la 220-240 V, masina asigura rezultate de spalare excelente. In ciuda performantei ridicate, aceasta pastreaza un nivel optim de eficienta energetica, contribuind la economisirea resurselor si a costurilor pe termen lung.

Cu doua cosuri si cuva din inox, Electrolux EES47320L se distinge prin versatilitate si durabilitate. Cosul superior ajustabil si compartimentele bine proiectate faciliteaza organizarea eficienta a vaselor de diferite dimensiuni.

Cu un design elegant, masina adauga un plus de rafinament bucatariei. Dimensiunile bine echilibrate, cu o inaltime de 81.8 cm, latime de 60 cm si adancime de 55 cm, permit integrarea usoara in spatiul disponibil. Lungimea cablului de 1.5 m ofera flexibilitate in plasarea masinii in locatia dorita. Panoul de control electronic, integrat in design, confera un aspect modern si faciliteaza utilizarea intuitiva a aparatului.

Performante Electrolux EES47320L

Potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE, Electrolux EES47320L se incadreaza in clasa energetica D. Chiar daca clasa energetica indica un consum mai ridicat, alte caracteristici ale masinii contribuie la mentinerea eficientei si a performantei inalte.

Cu un rating de eficienta la condensare in clasa A, masina asigura o performanta optima in procesul de uscare a vaselor. Aceasta caracteristica contribuie la obtinerea unor rezultate impecabile si la economisirea energiei.

Cu un nivel de zgomot de doar 44 dB, Electrolux EES47320L ofera o experienta de spalare discreta si placuta. Aceasta functie este esentiala pentru a asigura un mediu linistit in timpul ciclurilor de spalare.

Consumul anual de energie al masinii este de 234 kWh, iar consumul de energie la 100 de spalari este de 84 kWh. Chiar daca se incadreaza intr-o clasa energetica mai scazuta, masina pastreaza eficienta prin alte aspecte, contribuind astfel la reducerea costurilor de operare.

Masina are un consum mediu anual de apa de 2772 litri, iar consumul de apa pe ciclu de spalare este de 9.9 litri. Aceasta caracteristica evidentiaza eficienta in gestionarea resurselor si contribuie la o utilizare responsabila a apei. Foloseste cel mai bun detergent pentru masina de spalat vase si vezi cum vasele, tacamurile si paharele tale devin impecabile.

Electrolux EES47320L pareri

Programe si functii speciale

Tipuri de Programe:

 • Clatire: Un program specializat in clatire, perfect pentru vasele care necesita doar un ciclu rapid si eficient de clatire.
 • Auto: Programul Auto ajusteaza automat temperatura si durata in functie de nivelul de murdarie al vaselor, garantand o spalare optima.
 • Rapid: Pentru rezultate rapide in situatii de urgenta, programul Rapid asigura o spalare eficienta intr-un timp mai scurt.
 • Normal: Programul Normal este ideal pentru vasele de zi cu zi, oferind un echilibru perfect intre eficienta si durata.
 • Durata Program ECO 4 h: Programul ECO, cu o durata optimizata de 4 ore, reprezinta o optiune eficienta si durabila pentru spalarea vaselor, minimizand consumul de resurse.

Functii Avansate:

 • Auto-curatare: Functia Auto-curatare mentine masina in conditii optime de igiena, eliminand reziduurile si prevenind acumularea de bacterii.
 • Oprire Automata: Dupa finalizarea unui ciclu de spalare, oprirea automata economiseste energie si contribuie la eficienta generala a utilizarii.
 • Indicator Terminare Program: Avertizeaza utilizatorul cand ciclul de spalare a fost complet, asigurandu-se ca vasele pot fi scoase la momentul potrivit.
 • Protectie impotriva Inundatiilor: Aceasta functie esentiala opreste alimentarea cu apa in cazul detectarii unor potentiale scurgeri sau inundatii.
 • Indicator Sare: Un aspect util pentru mentinerea performantei optime, acest indicator semnaleaza momentul adaugarii sarii de spalare.
 • Senzor de Incarcare: Cu ajutorul senzorului de incarcare, masina ajusteaza consumul de apa si energie in functie de cantitatea reala de vase incarcate.
 • Cos Superior Ajustabil: Asigura flexibilitate in aranjarea vaselor de diferite dimensiuni, facilitand o incarcare optima a masinii.
 • Deschidere Automata a Usii: Aceasta functie permite uscarea eficienta a vaselor si asigura un mediu mai igienic in interiorul masinii.
 • Indicator Nivel Solutie Clatire: Avertizeaza cand este necesar sa adaugati solutie de clatire, asigurand rezultate impecabile la fiecare spalare.
 • Pornire Programabila 24 h: Cu optiunea de pornire programabila, masina poate fi setata sa inceapa ciclul de spalare la un moment convenabil, adaptandu-se programului zilnic al utilizatorului.

Electrolux EES47320L – Pareri si review

Cu o capacitate generoasa de 13 seturi si 8 programe de spalare variate, Electrolux EES47320L ofera versatilitate si eficienta in indeplinirea nevoilor tale de curatare a vaselor. Designul sau compact si integrabil se integreaza perfect in orice bucatarie moderna, aducand un plus de eleganta si ordine. Functiile avansate precum Auto-curatare, Protectie impotriva inundatiilor si Deschidere Automata a Usii aduc o doza suplimentara de confort si siguranta la fiecare ciclu de spalare. Fiind usor de utilizat si avand un consum eficient de resurse, aceasta masina se dovedeste a fi un partener de incredere in menajul zilnic.

Cu toate aceste avantaje, este important sa mentionam clasa energetica D a acestei masini, indicand un consum mai ridicat de energie in comparatie cu alte modele de pe piata. Pentru cei interesati de eficienta energetica superioara, acest aspect poate fi un factor de luat in considerare. In plus, pretul poate fi mai ridicat comparativ cu alte masini din clasa sa, ceea ce ar putea influenta decizia de cumparare a unora. Cu toate acestea, pentru cei care cauta un echilibru intre performanta si buget, Electrolux EES47320L ramane o alegere solida.

Pozitive
 • Design compact incorporabil
 • Capacitate de 13 seturi
 • Functii avansate
 • Cos superior ajustabil
 • Pornire programabila
 • Feedback silentios (Beam on floor)
Negative
 • Pret
 • Clasa energetica D
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo