Samsung VC15SVNDCRD – Cel mai Bun Aspirator Fara Sac

Samsung VC15SVNDCRD este fara indoiala cel mai bun aspirator fara sac marca Samsung cu putere de aspirare superioara si o capacitate de colectare a prafului si a mizeriei de 2 l.

Cel mai important lucru este faptul ca respectiva cutie in care se aduna praful aspirat este foarte usor de curatat si de golit.

Aspirator Fara Sac Samsung VC15SVNDCRD

Samsung VC15SVNDCRD este un aspirator cu putere de 1500W cu tub telescopic metalic si o capacitate de colectare de 2l.

Pentru o curatentie cat mai in profunzime, acesta este echipat cu un motor cu putere de curatat sporita de 1500W si renumitul sistem de colectare al prafului de la Samsung – Cyclone Force. Acesta foloseste forta de centrifugare pentru a separa murdaria si particulele fine de praf intr-o camera separata, reducand astfel cantitatea de praf ce ajunge in tubul de aspirare, impiedicand infundarea sa, si mentinand filtrul curat un timp cat mai lung.

De asemenea vei primi si o perie standard ce curata cat mai in profunzime covorul. Pe langa asta, aspiratorul fara sac Samsung VC15SVNDCRD vine cu o multime de accesorii pentru spatii inguste si un filtru HEPA pentru cei care au alergie la praf.

Cu siguranta ca Samsung stie cum sa faca un aspirator usor de folosit. Rotile mari cu suficient spatiu intre ele fac dispozitivul usor de transportat si ii asigura o stabilitate sporita pentru cand se doreste o curatare cat mai buna a colturilor.

Modelul are un design extrem de compact, asadar va sta fara probleme pe scari. In timpul utilizarii motorul puternic ofera o putere de aspirare exceptionala de 340W si increderea ca acesta va curata cat mai in profunzime tesatura covorului.

Un alt avantaj al acestui aspirator este faptul ca vine cu variator de putere. La nivel maxim este nevoie de mai multa forta din partea ta deoarece puterea de aspirare este mult mai mare facand ca peria sa se “lipeasca” de covor. Controlul usor al intensitatii este pozitionat la indemana si iti permite reglarea puterii pentru o alunecare cat mai usoara a periei atunci cand este nevoie.

Samsung VC15SVNDCRD se descurca de minune la curatarea scarilor desi nu ofera ustensilele specifice. In timp ce tubul ajunge doar pana la jumatatea unor scari normale, il poti pozitiona fara grija oriunde doresti deoarece designul sau compact ii ofera stabilitate.

Pentru curatarea parului de animale ai la dispozitie o perie speciala. Desi nu este cel mai scump model de aspirator, acesta curata foarte bine orice fir de par lasat in urma de pisica sau catelul de companie.

CONCLUZIE

Acest aspirator fara sac Samsung VC15SVNDCRD este cel mai bun dispozitiv din aceasta categorie. Are un aspect elegant, un design compact si asigura o putere de aspirare superba in timp ce compartimentul de colectare al prafului si mizeriei cu capacitate decenta este usor de golit si curatat.

9.8 Total Score
Aspirator Fara Sac Samsung Ultra Performant

Un design cat mai simplist, dar modern in acelasi timp, cu forta mare de aspirare si un compartiment de colectare al prafului si mizeriei usor de golit si curatat.

User Rating: 4 (3 votes)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo