Bosch SMV46KX04E Pareri – Masina de Spalat Vase Incorporabila cu 13 Seturi

Spalatul vaselor manual poate fi o sarcina zilnica plictisitoare si laborioasa, dar cu ajutorul masinii de spalat vase Bosch SMV46KX04E, aceasta munca devine o amintire neplacuta, la fel ca si durerile de spate. Cu un design incorporabil elegant, acest aparat este solutia perfecta pentru a mentine vasele stralucitoare si bucataria ordonata. Afla mai multe despre cum acest model Bosch poate transforma rutina de curatare a vaselor intr-o sarcina usoara si eficienta.

Caracteristici Bosch SMV46KX04E

Datorita tipului de masina complet incorporabila, acesta se integreaza perfect in aspectul bucatariei tale, oferind un aspect ordonat si elegant. Cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, Bosch SMV46KX04E poate face fata unui volum semnificativ de vase murdare.

Constructia acestei masini de spalat vase este de calitate superioara, asigurand durabilitate si performanta de lunga durata. Aceasta are un panou de control mecanic, oferindu-ti o experienta de utilizare simpla si directa. Cu dimensiuni bine gandite, este proiectata sa se potriveasca cu usurinta in majoritatea bucatariilor. Cu o inaltime de 815 mm, o latime de 598 mm si o adancime de 550 mm, aceasta are dimensiunile perfecte pentru a se potrivi in spatiul tau. Cu un cablu de alimentare de 175 cm si un furtun de 190 cm, aceasta poate fi pozitionata convenabil in bucataria ta fara probleme legate de alimentarea cu apa si energie electrica. Totusi, daca iti doresti o masina de spalat vase slim, trebuie sa iti spun ca acest model nu este pentru tine.

Bosch SMV46KX04E este conceputa pentru a face spalatul vaselor o sarcina usoara si eficienta. Cu un set de 6 programe si 5 trepte de temperatura, poti alege optiunea potrivita pentru nevoile tale de curatare. Cu o putere de 2400 W, aceasta livreaza performanta excelenta in fiecare ciclu de spalare. Materialul cuvei este rezistent si durabil, iar panoul de control integrat adauga un aspect elegant si ordonat. Toate aceste caracteristici se combina pentru a face din Bosch SMV46KX04E o alegere excelenta pentru mentinerea vaselor curate cu efort minim. Nu uita sa folosesti un detergent pentru masina de spalat vase profesional, sare dedurizanta si agent de clatire la fiecare utilizare pentru ca vasele tale sa fie mereu impecabile.

Performante Bosch SMV46KX04E

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX04E se evidentiaza mai degraba caracteristici mediocre energetice, insa cu o performanta solida. Clasa energetica, conform noilor etichete energetice UE, este evaluata ca fiind Clasa E, ceea ce inseamna ca este o optiune ecologica si eficienta din punct de vedere al consumului de energie. Cu un nivel de zgomot de 46 dB, aceasta masina functioneaza relativ linistit, oferindu-ti un mediu de gatit sau luat masa fara zgomot puternic de fundal, care sa reduca apetitul.

Consumul anual de energie este de aproximativ 262 kWh, iar consumul mediu anual de apa este de aproximativ 2660 litri, ceea ce o face destul de eficienta din punct de vedere al resurselor. Consumul de energie pe fiecare ciclu de spalare este de aproximativ 0.94 kWh, iar consumul de apa pe ciclu este de aproximativ 9.5 litri. Aceste valori indica o performanta echilibrata intre eficienta si rezultate excelente in ceea ce priveste spalarea vaselor. Bosch SMV46KX04E este proiectata pentru a minimiza impactul asupra mediului si a economisi costurile cu energia si apa, fara a compromite performanta de spalare.

Programe de spalare si functii

Bosch SMV46KX04E vine cu o gama variata de functii si programe menite sa iti faciliteze experienta de spalare a vaselor. Programele disponibile includ:

 • Prespalare: Ideal pentru pregatirea vaselor pentru ciclul de spalare principal, eliminand murdaria grosiera.
 • Economic: Un program de spalare eficient din punct de vedere al consumului de resurse, potrivit pentru vasele usor murdare sau atunci cand doresti sa economisesti energie si apa.
 • Auto: Aceasta functie inteligenta detecteaza nivelul de murdarie de pe vase si ajusteaza automat parametrii de spalare pentru a asigura rezultate optime.
 • Intensiv: Perfect pentru vasele greu murdare, acest program ofera o spalare puternica si eficienta.
 • Rapid: Daca ai nevoie de vase curate intr-un timp scurt, acest program realizeaza o spalare rapida si eficienta.

Aceasta masina de spalat vase are si functii speciale, cum ar fi:

 • Protectie impotriva inundatiilor: Asigura siguranta ta si a locuintei tale prin detectarea oricaror scurgeri de apa si intreruperea alimentarii cu apa in cazul unor probleme.
 • Functionare silentioasa: Cu un nivel de zgomot de 46 dB, aceasta masina lucreaza fara a crea disconfort auditiv in casa.
 • Cos superior ajustabil: Permite configurarea flexibila a interiorului masinii, pentru a acomoda si a spala diverse dimensiuni si forme de vase.
 • Pornire programabila: Cu aceasta functie, poti seta ora la care masina de spalat vase sa inceapa un ciclu de spalare, oferindu-ti controlul complet asupra programului de spalare.
 • Durata program ECO de 30 de minute: Pentru momentele cand ai nevoie de vase curate in timp record, acest program asigura o spalare rapida si eficienta in doar 30 de minute.
Bosch SMV46KX04E Pareri

Pareri Bosch SMV46KX04E

Cel mai probabil ca persoanele foarte creative, meticuloase si cu mari asteptari in ceea ce priveste aspectul final al bucatariei vor aprecia la Bosch SMV46KX04E faptul ca este o masina de spalat incorporabila. Astfel, veti avea toata libertatea cand vine vorba de proiectarea, incadrarea si dimensiunea mobilei la comanda. Fireste, nici celelalte avantaje evidente nu sunt de neglijat. Cu o capacitate de 13 seturi, este potrivita pentru gospodariile de dimensiuni mari. De asemenea, vine cu caracteristici de protectie impotriva inundatiilor si functionare silentioasa. Cu toate acestea, clasa energetica E poate reprezenta un dezavantaj, fiind mai putin eficienta din punct de vedere al consumului de energie. Toate acestea insa puse in balanta si cantarita bine, favorizeaza decizia de cumparare.

Pozitive
 • Consum redus de apa
 • Variatie de programe pentru spalare personalizata
 • Capacitate de 13 seturi
 • Functionare silentioasa
 • Protectie impotriva inundatiilor
 • Design complet incorporabil
Negative
 • Clasa energetica E
 • Panou de comanda mecanic
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo