Beko BDIN14320 Pareri – Masina de Vase Incorporabila 13 Seturi

Intrarea in lumea moderna a bucatariilor inteligente si eficiente isi gaseste partenerul perfect in masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN14320. Cu tehnologie de ultima generatie si un design elegant, aceasta nu doar adauga un element distinctiv in orice bucatarie, ci si redefineste complet modul in care ne gestionam timpul si resursele.

Spalarea vaselor manual poate fi o sarcina laborioasa, aducand nu doar pierdere de timp pretios, ci si oboseala. In astfel de circumstante, ne atrage atentia Beko BDIN14320, oferind o solutie eficienta si comoda pentru a elibera timpul si a aduce un plus de confort in fiecare gospodarie. Cu o marca recunoscuta pentru calitate si inovatie, aceasta masina de spalat vase incorporabila nu este doar un electrocasnic, ci un partener esential in mentinerea ordinii si a eficientei in inima casei tale.

Caracteristici Beko BDIN14320

Beko BDIN14320 nu impresioneaza, dar se diferentiaza prin designul sau complet incorporabil, fiind o alegere ideala pentru orice bucatarie rezidentiala moderna. Cu o capacitate generoasa de 13 seturi, se adapteaza usor nevoilor familiilor mai mari sau momentelor speciale de ospat, petreceri sau sarbatori. Panoul electronic integrat, cu un aspect elegant, ofera un control intuitiv asupra functiilor masinii, contribuind la o experienta de utilizare eficienta si placuta. Designul in alb optic adauga o nota de prospetime si rafinament, in timp ce calitatea constructiei subliniaza atentia la detalii si durabilitatea pe termen lung.

Cu dimensiunile sale bine echilibrate, Beko BDIN14320 se integreaza perfect in spatiul unei bucatarii. Inaltimea de 81.8 cm, latimea de 59.8 cm si adancimea de 55 cm il fac potrivit pentru diverse configuratii de incaperi. Cu o greutate de 34.8 Kg, este usor de manevrat, facilitand instalarea si intretinerea masinii.

Cu 4 programe de spalare si 4 trepte de temperatura, masina ofera versatilitate in gestionarea diferitelor tipuri de vase si grade de murdarie. Aceasta masina nu doar economiseste timp si energie, dar aduce si o eficienta sporita in spalarea vaselor, contribuind astfel la confortul si organizarea in bucatarie.

Alte modele de masini de spalat vase incorporabile si bune ar fi:

Performante Beko BDIN14320

Potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE, Beko BDIN14320 se incadreaza in clasa energetica E. Chiar daca clasa energetica poate indica un consum mai mare, acest model vine cu alte caracteristici care pot compensa si optimiza utilizarea resurselor.

Cu un nivel de zgomot de doar 49 dB, Beko BDIN14320 ofera o experienta de spalare discreta, perfecta pentru mediile in care linistea este esentiala. Aceasta caracteristica face ca functionarea masinii sa fie putin perceptibila, permitand desfasurarea activitatilor zilnice fara inconveniente.

Consumul de energie al masinii este de 94 kWh la 100 de spalari. Chiar daca se incadreaza in clasa energetica E, modelul Beko BDIN14320 isi pastreaza eficienta prin intermediul altor caracteristici si functii care optimizeaza consumul de resurse si asigura rezultate de spalare de calitate.

Cu un consum de apa de 12.9 litri pe ciclu de spalare, Beko BDIN14320 se evidentiaza prin eficienta sa si economia de resurse. Aceasta caracteristica reprezinta un aspect important, contribuind la reducerea impactului asupra mediului si la optimizarea costurilor asociate utilizarii masinii de spalat vase.

Beko BDIN14320 pareri

Programe si tehnologie

Tipuri de Programe:

 • Economic: Acest program eficient optimizeaza consumul de apa si energie, asigurand o spalare economica a vaselor fara a compromite rezultatele.
 • Intensiv: Programul Intensiv este dedicat vaselor foarte murdare sau greu de curatat, oferind o spalare puternica si completa pentru rezultate impecabile.
 • Rapid: Pentru momentele in care timpul este esential, acest program asigura o spalare eficienta intr-un interval de timp scurt.

Functii Avansate:

 • Protectie impotriva Inundatiilor: O functie esentiala pentru siguranta casei, aceasta caracteristica opreste alimentarea cu apa in cazul detectarii unor potentiale scurgeri sau inundatii.
 • Indicator Sare: Un aspect util pentru mentinerea performantei optime, acest indicator semnaleaza momentul adaugarii sarii de spalare.
 • Pornire Programabila: Cu optiunea de pornire programabila, masina poate fi setata sa inceapa ciclul de spalare la un moment convenabil, adaptandu-se programului zilnic al utilizatorului.
 • Incarcare la Jumatate: Permite utilizarea eficienta a masinii si in cazul incarcaturilor mai mici, economisind astfel apa si energie.
 • Cos Superior Ajustabil: Asigura flexibilitate in aranjarea vaselor de diferite dimensiuni, facilitand o incarcare optima a masinii.
 • Cos pentru Tacamuri: Cu aceasta functie, tacamurile sunt organizate eficient intr-un compartiment special, asigurand o spalare uniforma si protejata in timpul ciclului.


Durata Program ECO: 3 ore si 25 de minute: Programul ECO are o durata optimizata pentru a obtine rezultate excelente in curatarea vaselor, minimizand in acelasi timp consumul de resurse, iar daca folosesti un detergent pentru masina de spalat vase bun si un agent de clatire acestea vor iesi impecabile de fiecare data.

Tehnologia Acrobat System este o inovatie impresionanta care permite ajustarea inaltimii si a unghiului cosului inferior. Aceasta functie asigura o adaptare perfecta la diferite dimensiuni si forme ale vaselor, facilitand o incarcare eficienta si organizata a masinii.

Programul Mini 30′ reprezinta o solutie rapida si eficienta pentru spalarea vaselor mai putin murdare intr-un timp scurt de doar 30 de minute. Perfect pentru situatiile in care aveti nevoie de vase curate in graba.
Quick&Shine:

Functia Quick&Shine asigura un rezultat de spalare impecabil intr-un interval de timp redus. Cu aceasta caracteristica, masina de spalat vase Beko BDIN14320 se distinge prin eficienta si performanta chiar si in cazul unor cicluri de spalare mai scurte.

Programul Hygiene Intense este special conceput pentru a asigura igiena maxima in procesul de spalare. Prin utilizarea temperaturilor inalte si a tehnologiilor avansate, aceasta functie elimina bacteriile si germenii, oferind astfel vase curate si igienice pentru intreaga familie.

Beko BDIN14320 Pareri

Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN14320 se bucura de un design compact si eficient, fiind potrivita pentru bucatariile moderne. Cu functii avansate precum Acrobat System pentru o organizare flexibila si programe rapide cum ar fi Mini 30′ si Quick&Shine, aceasta ofera o solutie eficienta si rapida pentru spalarea vaselor. Mai mult decat atat, functia Hygiene Intense aduce un nivel inalt de igiena, eliminand bacteriile. Cu toate acestea, clasa energetica E poate fi perceputa ca un dezavantaj, iar unele modele de pe piata pot oferi caracteristici suplimentare la un pret similar. In cele din urma, pentru cei care cauta un echilibru intre performanta si buget, Beko BDIN14320 reprezinta o optiune viabila.

Pozitive
 • Design incorporabil, compact
 • Tehnologii avansate Acrobat System
 • Hygiene Intense
 • Capacitate mare 13 seturi
 • Panou de control intuitiv
 • Cos tacamuri
Negative
 • Clasa energetica E
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo