Bosch SMS4EVW14E Pareri – Control Prin Aplicatia Smart

Cu tehnologia sa de varf si capacitatea impresionanta de 13 seturi, masina de spalat vase Bosch SMS4EVW14E redefineste conceptul de eficienta in bucatarie. Intr-o lume in care timpul este pretios, aceasta aparat electrocasnic nu este doar o achizitie, ci o investitie in confortul zilnic.

Spalarea vaselor manual nu doar ca implica risipa de apa si timp pierdut, dar poate aduce si disconfort fizic, cu durerile de spate ca urmare a posturii indelungate. Cu Bosch SMS4EVW14E, nu numai ca aceste probleme devin amintirea unui trecut greoi, dar tehnologiile avansate ale acestei masini de spalat vase asigura o curatare impecabila a vaselor, economisind energie si timp pentru a va bucura de momentele importante ale vietii.

Caracteristici Bosch SMS4EVW14E

Masina de spalat vase Bosch SMS4EVW14E este proiectata pentru uz rezidential, fiind o alegere excelenta pentru integrarea perfecta in orice bucatarie moderna. Cu o capacitate impresionanta de 13 seturi, este o solutie eficienta pentru familii numeroase sau pentru gazduirea evenimentelor speciale. Cu 6 programe diferite, acest model se adapteaza diverselor nevoi de spalare, de la vasele de zi cu zi pana la cele mai delicate articole de bucatarie. Puterea de 2400 W garanteaza performante ridicate in fiecare ciclu de spalare, asigurand rezultate chiar si pentru cele mai pretentioase gospodine. Materialele de constructie, cuva din inox si panoul electronic integrat, atesta nu doar eleganta, ci si durabilitatea pe termen lung a acestei masini.

Cu dimensiuni perfect adaptate spatiului standard, masina de spalat vase Bosch SMS4EVW14E se integreaza armonios in orice bucatarie, avand o inaltime de 84.5 cm, latime de 60 cm si adancime de 60 cm. Designul sau alb subliniaza aspectul modern si curat, aducand o nota de prospetime in incaperea in care este instalata. Greutatea echilibrata a masinii asigura o manipulare facila, iar constructia solida indica atentia acordata calitatii de catre producator. Panoul de control electronic integrat nu doar optimizeaza utilizarea, ci adauga si un aspect sofisticat si intuitiv, sporind experienta de utilizare.

Cu lungimea cablului de 175 cm, masina ofera flexibilitate in amplasare, facilitand instalarea sa in bucataria dumneavoastra. Eficienta energetica este un alt aspect de remarcat, contribuind la reducerea costurilor de utilizare pe termen lung. Capacitatea de a economisi resursele, atat de pretioase in societatea moderna, face din Bosch SMS4EVW14E nu doar un aparat electrocasnic, ci o alegere sustenabila pentru fiecare gospodarie.

Performante si eficienta Bosch SMS4EVW14E

Masina de spalat vase Bosch SMS4EVW14E se remarca prin eficienta sa energetica si performanta superioara. Incadrata in clasa energetica C, potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE, acest model demonstreaza un echilibru intre functionalitate si responsabilitatea fata de mediul inconjurator. Cu un nivel de zgomot redus de doar 44 dB, aceasta masina ofera o experienta de utilizare linistita, fiind potrivita si pentru medii in care linistea este esentiala.

Consumul anual de energie este de 234 kWh, iar eficienta este evidenta si la nivelul consumului de apa. Masina de spalat vase Bosch SMS4EVW14E utilizeaza in mod responsabil resursele, avand un consum mediu anual de apa de 2660 litri si necesitand doar 9.5 litri de apa pe ciclu de spalare. Acesta eficienta energetica nu doar reduce impactul asupra mediului, ci si costurile operationale, oferind o solutie economica si prietenoasa cu mediul pentru gospodariile moderne. Cu un consum de energie de 0.82 kWh pe ciclu de spalare si 74 kWh la 100 de spalari, Bosch SMS4EVW14E reprezinta un partener de incredere pentru o spalare eficienta si economica a vaselor.

Alte modele pe care le recomand:

Bosch SMS4EVW14E pareri

Tehnologie si programe

Tipuri de Programe:

 • Prespalare: Asigura o pregatire eficienta a vaselor pentru ciclul de spalare principal.
 • Auto: Ajusteaza automat temperatura si durata in functie de nivelul de murdarie detectat, garantand eficienta optima in orice situatie.
 • Intensiv: Pentru vasele foarte murdare sau greu de curatat, acest program ofera o spalare puternica si completa.
 • Rapid: Reduce timpul de spalare, oferind rezultate excelente intr-un interval scurt de timp.
 • Uscare: Aceasta functie asigura o uscare eficienta a vaselor dupa finalizarea ciclului de spalare.

Functii Avansate:

 • Indicator Timp Ramas: Ofera informatii clare cu privire la timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare, asigurand o gestionare eficienta a timpului.
 • Functionare Silentioasa: Cu o operare discreta, masina de spalat vase permite desfasurarea activitatilor in bucatarie fara disconfort auditiv.
 • Senzor de Incarcare: Ajusteaza automat consumul de apa si energie in functie de incarcatura reala, maximizand eficienta si minimizand resursele utilizate.
 • Pornire Programabila: Cu optiuni de pornire programabila in intervalul de 1 ora pana la 24 de ore, ofera flexibilitate in gestionarea ciclurilor de spalare in functie de programul dumneavoastra.
 • Incarcare la Jumatate: Permite utilizarea eficienta a masinii de spalat vase si in cazul unor incarcaturi mai mici, economisind apa si energie.
 • Cos Superior Ajustabil: Asigura versatilitate in aranjarea vaselor de diferite dimensiuni, facilitand o incarcare optima a masinii.

Durata Program ECO: 4 ore si 55 de minute: Programul ECO are o durata optimizata pentru a obtine rezultate excelente in curatarea vaselor, economisind in acelasi timp resurse si energie.

Tehnologia ActiveWater reprezinta un sistem de management al apei inteligent, regland consumul de apa in functie de incarcatura reala a masinii de spalat vase Bosch SMV46KX04E. Aceasta functie asigura eficienta maxima in utilizarea resurselor si contribuie la un impact redus asupra mediului, fara a compromite performanta de spalare.

Incorporand functionalitatea Home Connect, masina de spalat vase devine partea integranta a casei inteligente. Compatibilitatea cu Amazon Alexa permite controlul vocal al aparatului, oferind o experienta de utilizare moderna si convenabila. Aceasta functie conectata aduce un plus de eficienta si control in viata de zi cu zi.

Motorul EcoSilence Drive redefineste experienta de spalare prin combinatia dintre performanta si tacere. Cu o functionare extrem de silentioasa, acest motor asigura un mediu linistit in timpul ciclurilor de spalare, fara a compromite puterea de curatare. Mai mult decat atat, ofera si o durabilitate remarcabila, aducand un beneficiu pe termen lung utilizatorilor.

Functia DosageAssist optimizeaza performanta detergentului prin utilizarea unui suport special in partea superioara a cuvei. Aceasta caracteristica asigura o distribuire uniforma a detergentului in intreaga masina de spalat vase, maximizand eficienta procesului de curatare. Rezultatul este un consum eficient al detergentului si rezultate impecabile de spalare pentru fiecare ciclu. Foloseste o solutie de clatire la fiecare utilizare pentru vase fara pete.

Pareri Bosch SMS4EVW14E

Masina de spalat vase Bosch SMS4EVW14E, cu capacitatea sa de 13 seturi si cele 6 programe variate, reprezinta o alegere excelenta pentru familiile moderne si gospodariile active. Cu un design elegant si integrabil, aduce un plus de eficienta si stil in orice bucatarie. Beneficiaza de tehnologii avansate, precum AquaSensor si Zeolith, pentru rezultate impecabile de spalare. Avantajele includ eficienta energetica, functionarea silentioasa, si flexibilitatea data de panoul electronic integrat si cosul superior ajustabil. Cu toate acestea, este important sa mentionam ca, in ciuda performantelor sale, pretul poate fi mai ridicat comparativ cu alte modele, iar unele persoane ar putea considera ca functiile avansate nu sunt absolut necesare pentru nevoile lor de spalare a vaselor.

Pozitive
 • Design elegant, integrabil
 • Capacitate mare de 13 seturi
 • Functie smart prin Home Connect
 • Silentioasa
 • Tehnologii avansate precum AquaSensor si Zeolith
 • Eficienta energetica
Negative
 • Pret
 • Functii prea avansate
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo