Ce Storcator de Fructe Prin Presare sa Cumpar ?

Cu atat de multe modele de storcatoare de fructe disponibile pe piata, nu este deloc surprinzator daca nu stii pe care sa il alegi. Citeste mai departe pentru a vedea care este cel mai bun storcator de fructe prin presare si ce beneficii ai daca il alegi.

Un storcator de fructe cu presare la rece, cunoscut si ca “slow juicer”, este cel mai potrivit pentru a stoarce verdeturi si functioneaza mai lent fata de un storcator normal.

Atunci cand alegi un storcator de fructe prin presare la rece este foarte important sa te uiti la puterea motorului cat si la modul in care colecteaza pulpa. Multe persoane prefera sa depoziteze pulpa ramasa si sa o foloseasca in alta zi pentru smoothie-urile lor.

Poti citi aici un articol despre cel mai bun storcator de fructe si legume si care sunt criteriile pe care sa le ai in vedere atunci cand il alegi. Daca vrei sa extragi frecvent cantitati mari de suc, preparand bauturi delicioase pentru familie si prieteni, alege un storcator fructe profesional, te asigur ca nu vei regreta.

 

Top 3 Storcatoare de Fructe Prin Presare – Slow Juicers

Storcatoarele de verdeturi cu presare la rece nu sunt deloc ieftine, chiar si cele ale unei firme de buget sunt disponibile la un pret considerabil. Dar avantajul major al lor este acela ca sunt rezistente, fiabile si dispun de garantii prelungite, fiind potrivite pentru cei ce vor un stil de viata sanatos. Acestea 3 sunt cele pe care le recomandam cu incredere.

Storcator Fructe prin Presare la Rece Panasonic MJ-L500SXE
Storcator Fructe prin Presare la Rece Panasonic MJ-L500SXE

Un dispozitiv perfect de stors verdeturi si citrice ce nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta. Acest Panasonic MJ-L500SXE este un storcator prin presare ce extrage lent fiecare picatura de suc, reusind sa pastreze toate vitaminele si nutrientii necesari. Incredibil de usor de folosit si de curatat dupa utilizare, acest produs este extrem de silentios chiar daca are o putere de 290W. Pe langa sucurile delicioase, se mai pot prepara si alte retete precum supe si gemuri.

Storcator fructe & legume cu presare la rece Taurus Liquajuice
Storcator fructe & legume cu presare la rece Taurus Liquajuice

Daca esti in cautarea unui storcator prin presare la rece pe care sa nu regreti ca l-ai cumparat, acesta este modelul pe care sa il alegi. O constructie durabila si solida din plastic de cea mai buna calitate, acest slow juicer este echipat cu un motor cu putere de 150W si 2 trepte de viteza. Orice fel de fruct sau leguma poate fi stoarsa cu ajutorul sau astfel incat sa obtii un suc delicios cu consistenta fina si fara pulpa.

Storcator legume si fructe prin presare la rece Greenis F9010
Storcator legume si fructe prin presare la rece Greenis F9010

Greenis F9010 nu este cel mai ieftin storcator prin presare, dar este cel mai usor de folosit si cel care asigura o eficienta excelenta. Acesta reuseste sa stoarca pana si cea mai mica picatura de suc lasand o pulpa extrem de uscata. Cu o putere de 150W si 65 rpm, acesta este ideal pentru stors fructe, legume, ierburi, verdeturi, pentru preparat deserturi si pentru macinat/faramitat nuci.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo