Saltea Electrica – Pret si Recomandari

Viata este mult prea scurta pentru a dormi pe un pat rece in noptile de iarna friguroase. Dupa o zi lunga la birou in care ai umblat de colo colo cu rezolvarea treburilor importante, un pat confortabil si cald pare a fi cel mai bun lucru din lume. Doar ca oricat de moi sunt pernele si oricat de comoda este salteaua pe care dormi, acestea sunt reci si dureaza ceva timp pana te incalzesti complet. In noptile geroase, nu mai trebuie sa dai centrala termica la maxim si tot sa tremuri de frig pe asternuturile reci cu o saltea electrica ce acopera si incalzeste patul.

Ce este? O saltea electrica este un “accesoriu” pentru pat cu sistem de incalzire, care atunci cand este pornit, va crea o temperatura confortabila astfel incat nu va mai fi nevoie sa te asezi pe un pat rece. De regula, aceasta se pune sub lenjeria de pat, spre deosebire de o patura electrica (cu care te acoperi) si vine cu un dispozitiv de reglare al temperaturii.

Unul dintre marile avantaje ale unei saltele electrice este acela ca va incalzi asternuturile si patul inainte ca tu sa te pui la somn, creand o temperatura comfortabila pentru dormit. O saltea termica este ideala pentru noptile friguroase in care caldura oferita de calorifere nu este suficienta. Este si eficienta din punct de vedere energetic, asadar este ceva ce poti lua in considerare daca factura la curent/gaz este uriasa, dar parca tot nu reusesti sa te incalzesti suficient in timpul noptii.

Saltea electrica Beurer UB 30
Saltea electrica Beurer UB 30

Ai posibilitatea de a controla temperatura patului tau fara a creste factura la curent cu aceasta saltea electrica de la Beurer. Pe langa faptul ca este cea mai bine vanduta saltea termica, aceasta ofera o multime de caracteristici interesante, printre care si un senzor ce opreste in mod automat sistemul de incalzire pentru a preveni eventualele incidente nefericite. Cele 3 setari ale temperaturii iti permit reglarea dupa bunul plac, astfel incat sa ai un somn linistitor si confortabil in fiecare noapte.

Saltea electrica Daga CME 371
Saltea electrica Daga CME 371

Moale si calduroasa sunt cele doua cuvinte folosite pentru descrierea acestei saltele termice, ce te va incalzi pe toata durata iernii. Spre deosebire de alte modele, timpul de incalzire este relativ mic (15 min) si nici nu iti vei da seama ca exista un sistem de incalzire incorporat in ea, firele fiind foarte subtiri si bine asezate. Nici nu iti vei face griji de o eventuala supra-incalzire sau scurtcircuit deoarece este dotata cu buton pentru programare timp de functionare : 2 / 6 / 8 ore si oprire automata dupa 12 ore de functionare continua.

Saltea electrica Daga CME FX 3785
Saltea electrica Daga CME FX 3785

Nu va mai trebui sa iti faci griji de siguranta proprie cu aceasta saltea termica, deoarece este dotata cu un sistem de oprire automat dupa 3 ore de functionare continua. De asemenea, alte caracteristici demne de mentionat sunt 2 comenzi pentru controlul independent al celor 2 zone, 3 trepte de reglare a temperaturii si incalzire rapida in 15 minute. Pe langa aceasta, este cea de-a doua cea mai bine vanduta saltea, fiind preferata de o gama larga de utilizatori, incalzind eficient toata suprafata patului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo