AlecoAir D14 PURIFY Pareri – Dezumidificator cu Filtru HEPA

Aerul proaspat si sanatos este esential in orice locuinta, fie ca vorbim despre un apartament nou, un duplex sau o casa individuala, iar dezumidificatorul si purificatorul AlecoAir D14 PURIFY aduce acest confort direct in casa ta. Acest aparat de inalta performanta, ce poarta semnatura brandului AlecoAir, se dovedeste esential atunci cand umiditatea din aerul interior este prea ridicata. Este recomandat ca umiditatea sa fie tinuta sub control in special in cazul locuintelor noi, in primii doi ani. Beneficiezi de un mediu uscat si sanatos in care sa traiesti, si totodata, ai sansa de a scapa de alergeni, bacterii sau mirosuri neplacute.

Caracteristici AlecoAir D14 PURIFY

Dezumidificatorul si purificatorul AlecoAir D14 PURIFY incorporeaza o serie de caracteristici cheie care il fac un instrument valoros in asigurarea calitatii aerului din locuinta ta. Designul sau compact si elegant, de culoare alba, se integreaza armonios in orice incapere, fara a crea o prezenta invaziva. Cu dimensiuni de 308 mm in lungime, 478 mm in latime si 229 mm in inaltime, acesta este usor de pozitionat in aproape orice spatiu.

Purificatorul AlecoAir D14 PURIFY este recomandat pentru incaperi cu o suprafata de pana la 20 m², oferind o acoperire adecvata pentru camerele mai mici sau dormitoare. Are doua trepte de viteza, permitandu-ti sa reglezi performanta in functie de necesitati. Cu o greutate de 10.5 kg dar si 4 roti ajutatoare de rulare, este usor de mutat de la o incapere la alta, oferindu-ti flexibilitate maxima in utilizarea sa.

Dezumidificatorul AlecoAir D14 PURIFY are o capacitate mai degraba modesta de 2.3 litri pentru colectarea apei rezultate din procesul de dezumidificare, reducand nevoia de golire frecventa. Acest aparat combina functia de purificator si dezumidificator pentru a asigura un mediu intern sanatos, eliminand particulele de praf, alergenii si mirosurile neplacute.

Performante AlecoAir D14 PURIFY

AlecoAir D14 PURIFY este un aparat eficient, avand o capacitate relativ mediocra de dezumificare, comparativ cu fratii sai mai mari, respectiv D16, D22 si AlecoAir D26, de doar 12 litri pe zi. Cu un flux de aer de 105 m³/h, poate curata si purifica aerul in incapere rapid si eficient in camerele de până la 20 m². Aparatul functioneaza la tensiuni de 220 V sau 240 V, asigurandu-si compatibilitatea cu majoritatea surselor de alimentare.

Nivelul de zgomot scazut, intre 35 dB si 40 dB, il face potrivit pentru a fi folosit in orice moment al zilei fara a crea disconfort auditiv. Intervalul sau de operare al umiditatii, intre 30% si 80% u.r, il face flexibil si util pentru o varietate de conditii. De asemenea, utilizeaza un agent de racire ecologic, R 290, si are un consum redus de energie electrica, de doar 165 W, oferindu-ti eficienta si economie in utilizarea sa.

Tehnologii si functii speciale

Dezumidificatorul si purificatorul AlecoAir D14 PURIFY este echipat cu o serie de functii utile pentru a-ti asigura un control optim si o experienta de utilizare facila. Functia Child Lock este un element esential pentru siguranta in casa, permitandu-ti sa blochezi setarile aparatului pentru a preveni orice interactiune nedorita din partea copiilor. Display-ul digital ofera informatii clare despre nivelul de umiditate si alte setari, facilitand monitorizarea si personalizarea mediului tau.

Higrostatul este o caracteristica importanta pentru controlul nivelului de umiditate. Poti seta acest dezumidificator pentru a mentine automat umiditatea intr-un interval specificat, fara a fi nevoie de interventia ta constanta. Functia de ionizare contribuie la purificarea aerului, eliminand particulele fine si alergenii, astfel incat sa poti respira un aer mai curat si sanatos. Datorita functiei de uscare a hainelor, aparatul ajuta la reducerea timpului de uscare si poate fi extrem de util in sezonul rece sau in medii umede. De asemenea, filtrul de aer lavabil asigura ca aerul curat este intotdeauna proaspat si fara particule nedorite. Cu functia Memory, aparatul retine ultimele setari, simplificand pornirea ulterioara.

Un aspect remarcabil este conectivitatea Wi-Fi, care ofera posibilitatea controlului si monitorizarii aparatului de la distanta, cu ajutorul unei aplicatii dedicate. Functia Fan Stop ii permite dezumidificatorului sa opreasca ventilatorul atunci cand nivelul dorit de umiditate este atins, economisind astfel energie si extinzand durata de viata a aparatului. Aceste caracteristici avansate fac din AlecoAir D14 PURIFY un dispozitiv versatil, usor de utilizat si de integrat in viata ta de zi cu zi.

AlecoAir D14 PURIFY Pareri

Dezumidificator AlecoAir D14 PURIFY pareri finale

Aparatul AlecoAir D14 este fratele cel mai mic din gama PURIFY, astfel ca se preteaza camerelor si spatiilor mici, poate garsonierelor, apartamentelor cu o camera, studio-urilor. Consuma putina energie electrica, are aplicatie de mobil, pune umarul si la uscatul hainelor in casa daca este necesar, atunci ca nu exista un balcon, o terasa sau o curta exterioara si chiar poate asigura un aer curat, uscat si sanatos, astfel ca va puteti lua adio de la mucegai si ferestre cu condens. Daca totusi aveti o locuinta mai mare, spatioasa, cu mai multe camere, recomand sa va orientati spre modelele superioare, D22 Purify sau de ce nu, D23 Classy.

Pozitive
  • Consum redus de curent electric
  • Afisaj digital
  • Functie de ionizare
  • Control Wi-Fi prin aplicatie
  • Design modern clean alb cu gri
  • Purificare aer cu filtru Hepa
Negative
  • Greutate de 10.5kg
  • Recomandat pentru locuinte mici
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo