Centrala Electrica TITAN Micro De Perete 6 kW pareri

Centrala electrica TITAN, Micro De Perete de 6 kW, reprezinta o solutie termica eficienta pentru incalzirea locuintelor, fiind potrivita in situatii in care gazul sau lemnele nu sunt disponibile sau practicabile. Fabricata cu tehnologie imbunatatita, aceasta centrala termica electrica este proiectata sa ofere confort termic atat in case, cat si in apartamente, in sezonul rece. Unul dintre principalele avantaje ale centralei electrice fata de sistemele traditionale de incalzire cu lemne, teracota sau gaze naturale este usurinta in utilizare si intretinere, precum si impactul redus asupra mediului. Centrala electrica TITAN este o optiune eficienta si moderna, care se adapteaza perfect nevoilor contemporane de incalzire, oferind o alternativa sigura si confortabila pentru orice locuinta.

Caracteristici TITAN Micro

Avand o inaltime de 425 mm, o latime de 250 mm si o adancime de 180 mm, centrala se remarca printr-un design compact si modern, usor de integrat in orice locuinta. Greutatea de doar 10 Kg face ca aceasta centrala sa fie relativ usor de manipulat si montat pe perete, ceea ce o face ideala pentru spatii rezidentiale, inguste, limitate ori constranse de configuratia imobilului. Aspectul sau alb si simplist se potriveste perfect cu o varietate de interioare, de la cele mai comune, pana la unele mai pretentioase.

Din punct de vedere tehnic, centrala TITAN Micro De Perete ofera un tip de alimentare electric, facandu-l un produs prietenos cu mediul si usor de utilizat. Fiind o centrala termica electrica, elimina necesitatea unui sistem de evacuare a gazelor arse, avand un tiraj natural. Acest lucru simplifica instalarea si intretinerea, reducand costurile aditionale. Centrala este proiectata pentru a fi utilizata in scop rezidential si poate incalzi eficient spatii de pana la 60 m², oferind o putere utila maxima de incalzire de 6 kW.

Unul dintre aspectele distincte ale acestei centrale este panoul de comanda mecanic, care faciliteaza o utilizare intuitiva si accesibila pentru toti utilizatorii. In ciuda designului sau simplu, centrala este dotata cu tehnologie smart, permitand o integrare usoara in sistemele de automatizare a locuintei si o gestionare eficienta a consumului de energie. Aceasta caracteristica aduce un plus de confort si eficienta energetica, permitand utilizatorilor sa controleze centrala cu usurinta.

Centrala nu include un sistem de preparare a apei calde, ceea ce o focalizeaza exclusiv pe incalzire. Desi nu dispune de un boiler incorporat sau de un vas de expansiune, centrala este echipata cu trei schimbatoare de caldura, asigurand o transmitere eficienta a caldurii. In plus, nivelul de zgomot redus indica o functionare extrem de silentioasa, ceea ce o face ideala pentru utilizarea in orice mediu rezidential, fara a perturba linistea locuintei.

Tehnologie si specificatii

Unul dintre aspectele care trebuie mentionat despre aceasta centrala este prezenta celor trei elemente de incalzire. Aceste elemente sunt concepute pentru a asigura o distributie uniforma si eficienta a caldurii in intreaga incapere, maximizand astfel confortul termic. Aceasta caracteristica asigura ca centrala poate incalzi rapid si eficient spatiul, mentinand o temperatura constanta si placuta.

In plus, centrala TITAN ofera trei moduri de incalzire, permitand utilizatorilor sa aleaga setarea optima in functie de necesitatile lor specifice. Aceste moduri pot varia de la un regim de incalzire economic la unul mai intensiv, oferind flexibilitate si control complet asupra consumului de energie si asupra nivelului de confort termic. Aceasta caracteristica este ideala pentru a se adapta la diferite conditii climatice si preferinte personale, de la ierni blande si moderate pana la cele mai aspre, cu temperaturi reduse in termometre.

Un alt element cheie este regulatorul de temperatura, care permite utilizatorilor sa seteze si sa mentina cu usurinta temperatura dorita in incapere. Acesta asigura ca sistemul de incalzire functioneaza eficient, evitand supraincalzirea si minimizand consumul de energie. In tandem cu regulatorul de temperatura, indicatorul de temperatura ofera feedback vizual instantaneu, permitand utilizatorilor sa monitorizeze si sa ajusteze temperatura dupa necesitati.

Pentru a garanta siguranta in utilizare, centrala include un sistem de protectie in caz de supra-incalzire, echipat cu un limitator de temperatura si un indicator LED. Acest sistem previne orice risc potential asociat cu temperaturile excesive, asigurand o functionare sigura si fiabila a centralei. Aceasta caracteristica este vitala pentru a proteja atat utilizatorii, cat si locuinta impotriva potentialelor pericole cauzate de supraincalzire.

In ceea ce priveste eficienta, centrala electrica TITAN atinge un randament maxim de incalzire de 100%, cu un consum de energie electrica de 6 kW. Aceasta eficienta energetica este clasificata la nivelul A, indicand o performanta de top in ceea ce priveste economia de energie. In plus, clasificarea de protectie A+ evidentiaza angajamentul centralei fata de siguranta si durabilitatea pe termen lung. In completare, pompa de circulatie Grundfos incorporata asigura o distributie eficienta si fiabila a caldurii in intregul sistem, contribuind la performanta generala si la eficienta centralei.

Pareri TITAN Micro

Centrala Electrica TITAN Micro de perete poate fi configurata in versiunea de podea sau versiunea de perete. Se poate montata atat in sisteme de incalzire noi cat si in sisteme de incalzire existente de tip inchis, impreuna cu alte dispozitive de incalzire si cu functionare paralela, pe langa alte tipuri de centrale de incalzire pe gaz sau pe combustibil solid. Centralele din seria Micro sunt echipate cu o iesire suplimentara pentru conectarea unui termostat extern sau a unui programator zilnic. Sunt silentioase, mici si practice si demne de pus pe lista de cumparaturi, cand sunteti constransi de utilitatile limitate ale zonei in care locuiti.

Pozitive
  • Mica, design compact, usoara
  • Usor de utilizat si intretinut
  • Smart
  • Silentioasa
  • Protectie pentru supra-incalzire
  • Eficienta energetica ridicata
  • Randament incalzire 100%
Negative
  • Fara sistem preparare apa calda
  • Functionare exclusiv electrica
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo