Bosch Tronic Heat 3500 9kW Pareri – Centrala Electrica Economica

Centrala Bosch Tronic Heat 3500 de 9 kW, fabricata cu expertiza si calitatea recunoscuta a companiei germane Bosch, ofera o solutie de incalzire ideala pentru locuinte unde gazul natural nu este disponibil.

Aceasta este cea mai buna centrala electrica de 9Kw, o alternativa moderna si eficienta la sistemele traditionale de incalzire, cum ar fi centralele pe lemne, centralele pe gaz, sobele de teracota, fiind perfecta atat pentru case, cat si pentru apartamente. In timpul iernii, ofera o sursa constanta si controlabila de caldura, iar in lunile mai calde poate fi utilizata pentru incalzirea apei. Spre deosebire de solutiile pe combustibil solid sau gaz, centrala Bosch Tronic Heat 3500 este moderna, usor de intretinut, silentioasa si nu necesita un spatiu de depozitare pentru combustibil, oferind astfel un confort sporit si o alternativa prietenoasa cu mediul.

Gama de centrale electrice Bosch Tronic Heat 3500 este disponibila atat in variante de putere de 4kW, cat si 6kW9kW12kW15kW18kW sau 24kW, astfel incat sa acopere nevoile oricarui tip de spatiu.

Caracteristici Bosch Tronic Heat 3500

Centrala electrica murala Bosch Tronic Heat 3500, cu o putere de 9 kW, se remarca prin designul sau modern si compact, atfel spus, pur si simplu este mica. Avand o greutate de doar 22.2 kg, aceasta centrala poate fi montata cu usurinta pe perete, economisind spatiu valoros in orice locuinta. Aspectul sau estetic si finisajele de calitate reflecta standardele inalte ale Bosch, oferind nu doar functionalitate, ci si un element de design interior. Constructia robusta asigura durabilitate si o lunga durata de viata a produsului, facand-o o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie fiabila de incalzire.

Aceasta centrala termica electrica este ideala pentru utilizare rezidentiala, oferind o sursa de incalzire eficienta si convenabila in locuinte unde gazul nu este disponibil si nu ai posibilitatea instalarii unei centrale in condensatie. Fiind alimentata cu electricitate, elimina necesitatea unui cos de fum, simplificand procesul de instalare si reducand costurile de intretinere. Centrala este proiectata pentru a fi utilizata cu un sistem de incalzire cu boiler extern pentru prepararea apei calde, oferind astfel flexibilitate si adaptabilitate pentru diferite nevoi de incalzire.

Unul dintre avantajele majore ale centralei Bosch Tronic Heat 3500 este nivelul scazut de zgomot, doar 39 dB, asigurand un mediu de locuit linistit si confortabil. De asemenea, centrala este proiectata pentru o intretinere simpla, cu toate componentele accesibile din partea frontala. Acest lucru faciliteaza verificarile regulate si interventiile de service, reducand timpul si efortul necesar pentru intretinere.

Pareri Bosch Tronic Heat 3500 9 kW

Performante si optiuni

Centrala electrica murala Bosch Tronic Heat 3500 se distinge prin versatilitatea sa, oferind o gama larga de modele cu puteri intre 4 si 24 kW. Aceasta varietate permite utilizatorilor sa aleaga modelul cel mai potrivit pentru dimensiunea si nevoile specifice ale locuintei lor. Un model de 9 kW, de exemplu, este ideal pentru locuinte de dimensiuni medii, asigurand un confort termic adecvat fara a fi excesiv. Capacitatea de a alege dintre mai multe puteri asigura o eficienta energetica optima si adaptabilitate la diverse cerinte de incalzire.

Un alt avantaj al centralei Bosch Tronic Heat 3500 este panoul de comanda intuitiv si usor de utilizat. Acesta permite utilizatorilor sa ajusteze si sa monitorizeze cu usurinta setarile centralei, fara a fi necesara o pregatire tehnica avansata. Controlul direct de pe panoul centralei asigura o gestionare eficienta si confortabila a sistemului de incalzire, oferind utilizatorilor control complet asupra mediului lor de locuit.

Pentru cei care doresc sa utilizeze centrala pentru prepararea apei calde menajere, exista optiunea de a adauga un set pentru conectare externa, care include o vana cu 3 cai. Acest set extinde functionalitatile centralei, transformand-o intr-o solutie completa pentru incalzire si apa calda. In plus, modulul EKR (optional) permite functionarea centralei dependente de temperatura exterioara, optimizand astfel eficienta si confortul termic in functie de conditiile meteorologice.

O caracteristica inovatoare a centralei Bosch Tronic Heat 3500 este posibilitatea de a conecta pana la 6 centrale electrice in cascada, folosind modulul KASK (optional). Aceasta optiune este ideala pentru cladiri mai mari sau complexe rezidentiale, unde este necesara o capacitate de incalzire mai mare. Sistemul in cascada asigura o distributie eficienta a caldurii si o flexibilitate sporita in gestionarea nevoilor de incalzire.

Centrala este proiectata pentru o instalare simpla, cu conexiune trifazata disponibila in intreaga gama de puteri si optiunea de conectare monofazata pana la 12 kW. Este complet pregatita pentru conectarea unui circuit de incalzire cu radiatoare sau pentru sistemul de incalzire in pardoseala, oferind astfel flexibilitate in alegerea sistemului de distributie a caldurii. Pentru incalzirea in pardoseala, este necesar un termostat de camera suplimentar, asigurand o reglare precisa a temperaturii.

Pareri Bosch Tronic Heat 3500 9 kW

In concluzie, Bosch Tronic Heat 3500 de 9 kW este o optiune excelenta pentru cei care cauta o centrala electrica eficienta, usor de intretinut si cu un design atragator. Ofera o solutie de incalzire moderna si ecologica, ideala pentru locuinte fara acces la gaz natural, fiind o alternativa convenabila la sistemele de incalzire traditionale.

Pozitive
  • Varietate de puteri
  • Control intuitiv
  • Instalare flexibila
  • Silentioasa
  • Optiuni pentru prepararea apei calde
  • Conectare in cascada
Negative
  • Costuri de functionare
  • Necesita termostat suplimentar pentru incalzirea in pardoseala
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo