Dyson V15 Pareri – Aspirator Vertical Fara Fir Dyson V15 Detect Absolute cu Iluminare

Cel mai recent model de aspirator Dyson V15 Detect Absolute nu face exceptie – este cel mai puternic aspirator vertical fara fir cu iluminare produs vreodata de acest brand.

Dyson este renumit pentru productia aspiratoarelor de top de pe piata, caracterizate de o putere de aspiratie impresionanta si o gama variata de functionalitati tehnologice pentru a transforma una dintre cele mai plictisitoare sarcini casnice intr-o activitate rapida si lipsita de efort.

Modelul de aspirator verical Dyson V15 vine cu o imbunatatire semnificativa la capul de curatare pentru podele dure, dotandu-l cu un laser care scoate in evidenta particulele microscopice de praf ce ar fi altfel invizibile cu ochiul liber.

Aspirator Dyson V15 Pret

emag.ro
Aspirator vertical fara fir cu iluminare, putere 660 W, ecran LCD, recipient praf de 0.77l si autonomie 60 min.

Specificatii Aspirator Dyson V15

Acest aspirator Dyson V15 Detect Absolute are capacitatea de a numara si identifica dimensiunea particulelor de praf pe care le colecteaza, afisand aceste informatii pe un ecran LCD, oferindu-va astfel dovezi tangibile ca sesiunea de aspirare lasa podelele tale cu o curatare profunda si completa.

Ecranul LCD, care a fost vazut pentru prima data la predecesorul lui V15, gama Dyson V11, afiseaza, de asemenea, informatii despre timpul ramas si nivelul de putere selectat. Si, la fel ca gama V11, Dyson V15 Detect Absolute poate ajusta automat puterea pentru a se potrivi tipului de podea pe care o curata atunci cand este utilizat cu capul de curatare High Torque.

Producatorul afirma ca bateria acestui aspirator Dyson V15 va dura pana la 60 de minute intre incarcari atunci cand aspiratorul este folosit la cea mai mica setare de putere, desi aceasta durata scade la 15 minute daca utilizati nivelul maxim de putere. Bateria este detasabila, astfel incat sa puteti schimba cu una complet incarcata (va trebui sa achizitionati o baterie suplimentara separata) pentru a minimiza intreruperile in sesiunile de curatare. Vezi aici lista cu accesorii Dyson V15 compatibile.

Tehnologia suplimentara din acest aspirator vertical Dyson V15 face ca acesta sa cantareasca putin peste 500 de grame in plus fata de V11 Absolute. Astfel, greutatea suplimentara si pretul considerabil sunt justificate de puterea de curatare si de caracteristicile inteligente ale aspiratorului? Am pus acest model la test pentru a afla.

aspirator vertical dyson v15 detect absolute

Design si performanta

La prima vedere, acest aspirator vertical Dyson V15 Detect Absolute arata foarte similar cu gama V11, incluzand un ecran LCD color de 2.6 cm, motorul care genereaza aspiratia, ciclonii care creeaza forta centrifuga pentru a asigura ca praful si murdaria raman in recipient si colectorul de praf de 0.77 litri. Cu o greutate de 3.1 kg, este unul dintre cele mai mari si mai grele aspiratoare verticale fara fir.

Cu toate acestea, in interior, Dyson aspirator V15 primeste cateva upgrade-uri semnificative fata de predecesorul sau, motorul generand 230 de watti aer – adica 24% mai multa putere de aspiratie decat gama V11 – in timp ce senzorul acustic piezo foloseste sunetul pentru a urmari numarul si tipul de particule de praf pe care aspiratorul le colecteaza, afisand aceste informatii pe ecranul LCD impreuna cu nivelul bateriei ramase si nivelul de putere selectat.

Dyson V15 vine cu doua capete de curatare; capul de curatare Laser Slim Fluffy, care are o perie moale pentru a evita deteriorarea podelelor dure, este unul dintre accesoriile incluse in pachetul aspiratorului. Acesta are un diod laser de clasa 1 (astfel incat este sigur pentru oameni si animale de companie) montat sub un unghi de 1.5 grade si la 7.2 mm de la sol, care proiecteaza un fascicul de lumina verde in fata capului de curatare pentru a evidentia particulele microscopice de praf invizibile cu ochiul liber.

Aspiratorul Dyson V15 Detect vine, de asemenea, cu capul de curatare High-Torque, care, atunci cand este folosit in modul Auto, ajusteaza puterea pentru a se potrivi tipului de podea pe care o curatati. Cu toate acestea, spre deosebire de versiunea care vine cu gama V11, acesta are acum 56 de dinti de policarbonat care desfac parul in sectiuni mici, pentru a preveni incurcarea in jurul periilor capului de curatare.

accesorii dyson v15

Modelul de aspirator Dyson V15 Detect Absolute are trei nivele de putere, care pot fi selectate folosind butonul de pe partea de sus a aspiratorului; si, ca si alte aspiratoare Dyson fara fir, puteti transforma V15 Detect Absolute intr-un aspirator portabil prin indepartarea tubului principal si fixarea directa a oricaruia dintre cele opt instrumente incluse pe recipientul de praf.

Unul dintre acestea este unealta anti-incalcire pentru par – aceasta perie conica compacta are peri unghiulari la 45 de grade, asigurand ca firele de par de animale de companie si umane se deplaseaza automat spre extremitatea mai subtire a periei, unde sunt aspirate in recipientul de praf, in loc sa se prinda in jurul periei in sine.

Are o baterie interschimbabila integrata in maner, pentru a reduce intreruperile in sesiunea dvs. de curatare, presupunand ca achizitionati un acumulator Dyson V15. Dyson afirma ca bateria dureaza pana la 60 de minute intre incarcari, dar acest lucru depinde de setarea de putere utilizata pentru aspirator. O statie de andocare si un cablu de incarcare sunt, de asemenea, incluse cu aspiratorul.

Specificatii Aspirator Dyson V15

Pareri Aspirator Dyson V15

Modelul de aspirator Dyson V15 Detect Absolute cu iluminare este cel mai puternic aspirator vertical fara fir creat vreodata de brand, aspirand praful si murdaria cu usurinta. Laserul scoate in evidenta praful de pe podele dure, invizibil ochiului uman, si poate numara particulele de praf, afisand informatiile pe ecran pentru cei care doresc dovezi ca casa lor este impecabil de curata. Este scump si unul dintre cele mai grele aspiratoare fara fir, dar cred ca merita fiecare banut.

Daca doresti sa fii sigur ca ai curatat in profunzime casa si ai podele dure, acest aspirator Dyson V15 Detect Absolute este o alegere excelenta. Acesta are un ecran LCD care va arata cat de mult praf si murdarie a fost indepartat de pe podele, oferindu-va o vizualizare detaliata a curatarii. De asemenea, ofera o aspiratie puternica, putand aspira totul intr-o singura trecere. Cu toate acestea, nu este potrivit daca aveti un buget limitat, o casa mai mare sau cautati un aspirator silentios, deoarece poate fi zgomotos la setarea sa maxima.

Aspirator Dyson V15 Pret

emag.ro
Aspirator vertical fara fir cu iluminare, putere 660 W, ecran LCD, recipient praf de 0.77l si autonomie 60 min.
Pozitive
  • Putere mare de aspirare
  • Sistem de detectare laser pentru praful microscopic
  • Compact si eficient
Negative
  • Scump
  • Relativ zgomotos la setari maxime
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo