Bosch SMS46GI05E Review – Pret si Pareri Masina de Spalat Vase Eficienta si Silentioasa

Daca ai mai avut o masina de spalat vase care s-a decis subit sa nu mai functioneze, stii deja toate beneficiile unui astfel de aparat. Daca esti la prima achizitie, te asigur ca in randurile urmatoare vei gasi informatii generale utile, dar si informatii specifice despre masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E, un aparat din clasa energetica A++.

Spalatul vaselor murdare iti consuma timp, energie, iar activitatea in sine poate genera chiar dispute in randul cuplurilor, pentru ca majoritatea ne ferim de aceasta sarcina deloc agreabila. Mai mult decat atat, daca scurgatoru; de vase si chiuveta din bucatarie nu sunt montate intr-un mod ergonomic respectand anumite distante, spalatul vaselor pe perioade indelungate poate genera dureri de spate.

Avantaje:

Pozitive
  • materiale de cea mai buna calitate
  • design modern
  • scoate vasele super curate, fara urme de pete, calcar
  • silentioasa si economa
Negative
  • nu am nimic de reprosat
review Bosch SMS46GI05E Pret si Pareri.jpg

Bosch SMS46GI05E Pret si Pareri

Exista trei tipuri de masini de spalat vase: independente, incorporabile si semi-incorporabile. Termenii sunt suficient de intuitivi, cat despre modelul Bosch SMS46GI05E, aceasta este o masina independenta, cu exterior partial metalic (inox). Asta inseamna ca se instaleaza la vedere, nu va fi ascunsa in spatele usilor mobilei de bucatarie. Alege acest model daca si restul electrocasnicelor din bucataria locuintei tale sunt aparate independente si, ideal, tot cu un aspect metalic.

Cu control electronic, o latime de 60 cm si o capacitate de 12 seturi de vase, Bosch SMS46GI05E este o masina cu afisaj digital din categoria celor mari. De regula capacitatea de spalare variaza in intervalul de 4-15 seturi complete. Daca spatiul de montare este limitat, familia nu este numeroasa, iar bucataria este deja aglomerata, te poti orienta spre o masina de spalat vase compacta, cu o latime de maxim 45cm.

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E are disponibile 6 programe automate de spalare. In functie de gradul de incarcare si de cantitatea de murdarie detectata, poti opta pentru unul dintre cele sase programe printr-o simpla atingere de buton. In timpul functionarii, temperatura si consumul de apa, dar si timpul de clatire se vor regla automat, multumita senzorilor prezenti pentru o economie de resurse (apa, timp si curent electric).

O functie pe care persoanele dinamice, ce sunt mereu intr-o continua miscare si in criza de timp, o vor gasi mai mult decat practica, este posibilitatea programarii pornirii cu o limitare in timp de maxim 24 ore (temporizator). Astfel ca poti programa masina sa functioneze le orice ora doresti in timpul zilei atunci cand esti la lucru sau in timpul noptii atunci cand esti plecat la un party sau in club. Functionarea in lipsa ta nu prezinta riscuri de inundatii, multumita sistemului de siguranta AquaStop implementat de catre cei de la Bosch. Aceasta consta intr-un ansamblu format dintr-o tava de colectare cu intrerupator, o valva de siguranta si un furtun de bransare la retea cu perete dublu

Prezenta tehnologiei SuperSilence asigura un grad ridicat de silentiozitate a motorului cu control electronic, astfel ca acesta nu va depasi un nivel al zgomotului de 45db. Tu si familia veti putea servi masa in liniste, in timp ce masina isi face datoria. Stim cu totii cat de deranjante sunt unele electrocasnice care produc un zgomot ridicat in timpul functionarii, precum masinile de spalat rufe sau aspiratoarele, ale tale sau ale vecinilor.

Sunt convins ca ai auzit cazuri sau ai patit-o personal ca un obiect din sticla sa se crape brusc, odata intrat in contact cu un lichid, din cauza schimbarii bruste de temperatura. Poti fisura parbrizul inghetat al automobilului daca il stropesti cu apa caldura, acelasi lucru fiind valabil si in cazul vaselor din sticla sau portelan. In cazul masinii de spalat vase Bosch SMS46GI05E, socurile termice vor fi practic inexistente datorita schimbatorului de caldura, al carui scop este incalzirea usoara a apei in rezervorul de clatire.

Chiar daca la o prima vedere, 6 programe de spalare nu par suficiente, trebuie amintite cele mai importante functii, relevante pentru o masina de spalat vase. Modelul Bosch SMS46GI05E include un program rapid, un program intensiv, program bio, program automat, la care se adauga un sistem de protectie al paharelor sau senzorul de incarcare pentru optimizarea consumului. In plus, spalatul manual al vaselor devine istorie chiar si pentru tigaile, oalele sau bolurile de dimensiuni mai mari, pentru ca masina include un cos reglabil pe inaltime, astfel incat sa poata fi adaptat nevoilor tale.

In concluzie, cumpararea unei masini de spalat vase ar trebui sa fie o alegere cumpatata si realista, care sa aiba in vedere mai multe variabile. Daca esti burlac convins, mananci mai mult in oras, e firesc sa nu-i gasesti utilitatea. Daca insa esti inconjurat de o familie numeroasa, iar datoriile casnice si locul de munca aproape ca-ti fura tot timpul si te coplesesc, cu siguranta o astfel de masina precum este Bosch SMS46GI05E nu e doar un simplu moft.

10 Total Score
Masina de Spalat Vase Eficienta si Silentioasa

Cu control electronic, o latime de 60 cm si o capacitate de 12 seturi de vase, Bosch SMS46GI05E este o masina cu afisaj digital din categoria celor mari.

User Rating: 3.91 (4 votes)

1 Comment
  1. Un aspect foarte important al unei masini de Spalat Vase, alaturi personalizarile si performanta, este si gradul de zgomot. Bosch SMS46GI05E claseaza silentios, specificand un regim de sustinere (considerat unul relativ silentios) de 48 dB. Acesta este deci un aparat demn de incercat pentru ca, capitand un pret bun, el ofera si intimitate in bucataria ta.

Leave a reply

eRev.ro
Logo