Review Krups Espresseria Automatic EA8108 – Pareri Espressor Automat cu Rasnita

Espressorul automat Krups Espresseria Automatic EA8108 este un aparat de calitate germana, cu rasnita incorporata, presiune de 15 bari si o putere de 1450W. Daca esti consumator inrait de cafea, stii cat de mult poate sa difere calitatea acesteia si cat de greu este sa obtii o cafea cu adevarat aromata.

Daca simti ca trezirile de dimineata sunt dificile si ca ai nevoie de o cafea buna si aromata care sa te puna in miscare pentru un randament optim pe parcursul intregii zile, cel mai probabil ca ai nevoie de un espressor de calitate automat, care sa prepare rapid si usor cafea de la prima ora.

Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8108

Espressorul automat Krups Espresseria Automatic EA8108 este in primul rand un produs economic, multumita rasnitei cu vas metalic incorporata, ce permite utilizarea cafelei boabe. Spre deosebire de capsulele de cafea, cafeaua boabe va fi intotdeauna mai ieftina si mai usor de gasit in magazine.

De asemenea, nu vei fi constrans sa folosesti doar brandul de cafea impus de producator, cum este in cazul capsulelor. In plus, o cafea produsa din boabe gata rasnite va fi intoteauna mai intensa si mai proaspata, o adevarata placere pentru nasul si papilele tale gustative.

Krups Espresseria Automatic EA8108 Pareri

Specificatii Krups Espresseria Automatic EA8108

Cred ca principala caracteristica asupra careia recomand sa-ti indrepti atentia, atunci cand alegi un espressor, cum ar fi modelul Krups Espresseria Automatic EA8108 este presiunea de lucru. Presiunea de 15 bari este una peste media produselor din gama sa de espressoare si este, in mod evident, suficienta incat sa prepari dupa pofta, un espresso, un cappuccino, o cafea sau un espresso intenso. Chiar si in aceste conditii, presiunea de 15 bari nu este o valoare exagerata, atat timp cat aceasta raportare este presiunea interna a boilerului, presiunea finala din duza coborand chiar pana aproape de jumatate.

Mai putin relevanta pentru espressoarele pe baza de capsule, puterea consumata este relevanta pentru espressoarele cu rasnita incorporata, la fel cum este si in cazul blenderelor. Acest model are o putere de 1450W. Simplificand, cu cat puterea este mai mare, cu atat motorul este mai puternic, iar cafeaua obtinuta din boabe va fi mai fina. Rasnita conica din metal integrata dispune de 3 setari pentru a obtine texturi ce produc bauturi precum ristretto, espresso sau cafea simpla.

Cu o capacitate a rezervorului de apa de 1.6L si un vas ce poate stoca pana la 260g cafea, Krups Espresseria Automatic EA8108 iti poate oferi pana la 9 bauturi complet echilibrate. In functie de preferinte, interfata aparatului iti ofera optiuni si functii de modificare a temperaturii, nivelului de macinare sau a volumului bauturii, pentru ca experienta finala sa fie una cat mai personalizata.

Design si dimensiuni espressor Krups

Espressorul automat Krups Espresseria Automatic EA8108 are un aspect clasic de culoarea neagra, poate prepara simultan doua cafele, are o latime de 365mm si o inaltime de 320mm. Un mic avantaj ar putea fi lungimea cablului de alimentare de 1.3m. In functie de zona in care va fi instalat in bucatarie si de distanta fata de priza, cel mai probabil ca nu vei avea nevoie si de un prelungitor electric.

Aparatul nu dispune si de un display digital, pentru a pastra aspectul clasic de catre producator. Chiar si asa, butoanele si reglajele sunt intuitive.  Vasul destinat alimentarii cu boabe de cafea este pozitionat in partea superioara si este transparent, astfel ca vei sti in permanenta cand va fi necesara o noua reumplere.

Functii Krups Espresseria Automatic EA8108

Pe langa rasnita mentionata si in randurile anterioare, aparatul include si un dispozitiv spumare practic si un sistem de autocuratare. In plus, mai include functie de pornire/oprire programabile, sistem de apa fierbinte util pentru ceaiuri sau optiune pentru setarea gradului de macinare.

Pentru o folosinta cat mai indelungata, exista sistemul anticalcar si cel de decalcifiere. Un mic neajuns ar putea fi lipsa unui sistem de avertizare sonora sau vizuala atunci cand vasul de apa este gol. In lipsa acestui sistem, recomand o atentie sporita, pentru ca utilizarea espressorului cu vasul gol poate aduce daune ireversibile pompei interne de presiune.

In final, decizia de a cumpara un espressor automat Krups iti apartine. Pretul nu este unul dintre cele mai mici, insa ai garantia unui produs nemtesc, rapid si economic.

10 Total Score
Espressor Profesional Pentru Acasa cu Rasnita de Cafea

Daca esti consumator inrait de cafea, stii cat de mult poate sa difere calitatea acesteia si cat de greu este sa obtii o cafea cu adevarat aromata. Espressorul automat Krups Espresseria Automatic EA8108 este un aparat de calitate germana, cu rasnita incorporata, presiune de 15 bari si o putere de 1450W.

User Rating: 3.22 (9 votes)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo