Cata Nevoie Avem de o Imprimanta cu Control Vocal?

Te-ai intrebat vreodata cat de necesara este o imprimanta cu control vocal? Ei bine, citeste in continuare pentru a descoperi care ar fi utilitatea unui astfel de produs.

Asistentii virtuali sunt noua moda astazi – Amazon Alexa si Google Assistant sunt disponibili acum in aproape orice gadget la care ne putem gandi, de la termostati si pana la frigidere sau casti. Saptamana aceasta, HP a anuntat ca planuieste sa ofere compatibilitate cu asistenta virtuala la imprimantele pe care le produce. Acestea vor functiona atat cu Alexa, cat si cu asistentul de la Google sau cu Cortana Microsoftului.

Compania sustine ca te vei putea folosi de asistentul virtual pentru a-i cere imprimantei sa printeze chestii precum to-do lists, calendar, puzzle Sudoku sau o simpla pagina de colorat cu un personaj din desene animate. Anneliese Olson, directorul general HP pe parte de imprimante, sustine ca rezultatele cercetarilor arata ca clientii isi doresc sa printeze orice, oricand.

HP relateaza ca in viitor, toate imprimantele vor avea asistenti virtuali incorporati si nu vei mai avea nevoie de un speaker separat precum Echo sau Google Home pentru a le putea controla. De asemenea, vei avea posibilitatea de a conecta imprimanta la reteaua wi-fi a locuintei, desi nu stiu cat de placut ar fi sa ii dictezi acesteia parola alfanumerica de vreo 16 caractere. Ii vei putea solicita informatii utile precum cat de multa cerneala mai are.

HP isi imagineaza o lume in care asistentii virtuali cunosc foarte multe lucruri despre viata noastra si ar putea fi capabili sa printeze, spre exemplu, biletele de avion chiar cu cateva ore inainte de a pleca la aeroport.

Bineinteles, stirea aceasta ne face sa ne punem intrebarea daca totusi avem nevoie de o imprimanat cu control vocal? Parerea mea este ca nu, deoarece cam toate informatiile necesare le-am putea afla chiar si de pe display-ul dispozitivului sau de cele mai multe ori ar fi mai usor sa cautam pe net sau pe telefon ceea ce avem nevoie.

Totusi, asta nu inseamna ca nu se vor gasi persoane care le vor gasi utile, insa nu pot sa nu mai intreb cat de confortabil i-ar fi cuiva sa ii ceara imprimantei sa printeze ceva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo