Ferroli TOR 9 9 kW Pareri – Centrala Electrica cu Afisaj Digital

De cele mai multe ori ne orientam spre o sursa de incalzire pe baza de curent electric, de nevoie, pentru ca nu avem de ales si pentru ca ramane unica optiune, constransi de utilitatile localitatii in care traim. Centrala termica murala electrica Ferroli TOR 9, cu o putere de 9 kW, reprezinta o solutie excelenta de incalzire pentru locuintele in care gazul natural sau alte surse traditionale precum lemnele sau teracota nu sunt disponibile.

Fabricata de Ferroli, o companie italiana renumita pentru calitatea si inovatia produselor sale, aceasta centrala termica electrica ofera o incalzire eficienta si fiabila, fiind ideala atat pentru case, cat si pentru apartamente. Utilizarea unei centrale electrice, cum este Ferroli TOR 9, aduce avantaje semnificative in termeni de siguranta, usurinta in intretinere si operare silentioasa.

Gama de centrale electrice Ferroli TOR este disponibila atat in variante de putere de 6kW, cat si 9kW, 12kW, 18kW sau 24kW, astfel incat sa acopere nevoile oricarui tip de spatiu.

Caracteristici Ferroli TOR 9 9 kW

Centrala termica electrica Ferroli TOR 9, cu o putere de 9 kW, nu iese in evidenta prin designul sau compact si modern, fiind ideala pentru instalatii rezidentiale clasice dar eficiente. Dimensiunile sale reduse, inaltimea de 700 mm, latimea de 420 mm si adancimea de 250 mm, permit montarea facila pe perete, economisind spatiu valoros in locuinta. Greutatea redusa, de doar 27 kg, faciliteaza si mai mult procesul de instalare. Calitatea constructiei este remarcabila, iar culoarea alba se integreaza perfect in orice decor interior.

Aceasta centrala electrica Ferroli TOR 9 functioneaza exclusiv cu alimentare electrica, eliminand necesitatea altor surse de combustibil, precum gazul, lemnele, carbunii ori peletii. Aceasta o face potrivita pentru locuintele in care aceste surse nu sunt disponibile sau pentru cei care doresc o alternativa eficienta si curata. Stim cu totii ce presupune in teorie aducerea lemnelor, taierea, depozitarea la loc uscat si aprovizionarea regulata a unitatii de ardere. Mai mult, acest model dispune de un afisaj digital intuitiv care permite controlul facil al temperaturii si functiilor sale.

Un aspect deosebit de important este capacitatea de a furniza apa calda menajera prin intermediul unui sistem extern de incalzire cu boiler. Aceasta adauga un nivel suplimentar de confort si versatilitate sistemului de incalzire.

Ferroli TOR 9 9 kW Pareri

Tehnologie si performanta

Cu o presiune maxima de lucru de 3 bari si o presiune minima de 0.8 bari, aceasta centrala poate functiona eficient intr-o gama variata de conditii de presiune a apei. Un aspect important este capacitatea sa de a gestiona presiunea prin intermediul unui vas de expansiune cu o capacitate de 6 litri, ceea ce asigura un sistem de incalzire stabil si sigur. De asemenea, centrala are un grad de protectie IP40, care o protejeaza impotriva prafului si a picaturilor de apa. De asemenea, centrala dispune de protectie impotriva inghetului, ceea ce o face potrivita pentru utilizare in conditii de iarna severe.

Cu un randament remarcabil de 99.5%, centrala Ferroli TOR 9 ofera eficienta energetica si economii semnificative. Racordurile pentru apa rece si calda au dimensiuni de 1/2 inch, in timp ce racordurile tur si retur au dimensiuni de 3/4 inch, asigurand compatibilitate cu majoritatea instalatiilor existente.

Un aspect semnificativ este sistemul de aerisire automata, care asigura eliminarea eficienta a aerului din instalatie, contribuind la o functionare fara probleme. Pentru controlul eficient al temperaturii in interiorul locuintei, centrala Ferroli TOR 9 poate fi conectata la un termostat de camera, oferind astfel un mediu confortabil si economisind energie. Este o centrala buna pentru incalzirea in pardoseala, ceea ce inseamna ca economia la factura este una substantiala.

Aceasta centrala ofera si posibilitatea de conectare a unui boiler extern pentru apa calda menajera (A.C.M.), ceea ce ii confera versatilitate in utilizare. De asemenea, poate functiona cu un senzor de exterior, permitand ajustarea automata a temperaturii in functie de conditiile meteo externe.

Sistemele de siguranta sunt esentiale in functionarea unei centrale termice, iar aceasta unitate nu face exceptie. Centrala Ferroli TOR 9 este echipata cu sisteme de siguranta impotriva pierderii de presiune si a supraincalzirii, asigurand protectia impotriva problemelor potentiale.

Un alt aspect important este sistemul de afisare si memorare a defectiunilor, ceea ce faciliteaza diagnosticarea si remedierea rapida a oricaror probleme.Aceasta centrala ofera, de asemenea, posibilitatea de a fi utilizata pentru sisteme de incalzire in pardoseala, asigurand un confort termic optim in locuinta. Un avantaj notabil este functionarea silentioasa a centralei, ceea ce contribuie la un mediu linistit in locuinta.

Concluzii si pareri Ferroli TOR 9 9 kW

Fara necesitatea unui cos de fum si fara emisii cu mirosuri intepatoare, cum poate fi cazul unei centrale termice pe gaz, centrala electrica Ferroli TOR este o optiune prietenoasa cu mediul si extrem de practica, oferind confort termic optim in toate anotimpurile, de la frigul iernii pana la serile racoroase de vara. Toate aceste caracteristici fac din centrala Ferroli TOR 9 o optiune atractiva pentru incalzirea eficienta si confortabila a locuintei dumneavoastra.

Mai mult, aveti garantia unei firme de origine italiana, cu traditie indelungata in domeniul aparatelor termice si sanitare, insa in cele din urma dat fiind faptul ca oferta este una diversificata, totul tine de buget si de preferintele personale, sau “puterea de influenta” si recomandarea meseriasului care se va ocupa de instalarea aparatului.

Pozitive
  • Silentioasa
  • Sistem de siguranta impotriva pierderii de presiune si a supraincalzirii
  • Posibilitatea de conectare a unui boiler extern
  • Aerisire automata
  • Poate fi utilizata pentru sisteme de incalzire in pardoseala
  • Pretul
Negative
  • Costuri de functionare
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo