Ariston Genus One 24 Pareri – Centrala 24 kw in Condensare

Centrala termica Ariston Genus One 24 kw redefineste standardele incalzirii rezidentiale, aducand un nivel superior de confort termic in viata de zi cu zi. Marca Ariston, sinonima cu inovatia si fiabilitatea, ofera o solutie de incalzire eficienta si versatila pentru locuinte. Aceasta centrala murala in condensatie, esentiala atat iarna pentru asigurarea caldurii corespunzatoare, cat si vara pentru furnizarea apei calde menajere, reprezinta un partener indispensabil in mentinerea unui climat optim si a unei vieti confortabile. Cu tehnologia sa avansata in condensare si performantele de varf, Ariston Genus One 24 devine alegerea ideala pentru cei care cauta eficienta energetica si fiabilitate pe tot parcursul anului.

Pret Ariston Genus One 24 kw

emag.ro
Centrala termica Ariston Genus One 24 de 24 kw cu schimbator primar din inox si interfata cu ecran tactil.

Caracteristici Ariston Genus One 24

Ariston Genus One 24 beneficiaza de un design modern si compact, potrivit pentru montarea pe perete, in bucatarie, camera tehnica sau orice incapere care respecta normele in vigoare. Constructia sa robusta si greutatea de 32.7 kg evidentiaza calitatea superioara a materialelor folosite, garantand durabilitate si fiabilitate pe termen lung.

Echipata cu tehnologia avansata in condensare, centrala utilizeaza eficient energia gazului natural, asigurand o eficienta energetica remarcabila. Cu o putere utila maxima de incalzire de 23.6 kW, este capabila sa raspunda nevoilor de incalzire pentru locuinte de pana la 180 m², oferind performante optime indiferent de conditiile de utilizare.

Cu dimensiuni de 74.5 cm in inaltime, 40 cm in latime si 31.5 cm in adancime, centrala termica pe gaz Ariston Genus One 24 se integreaza usor in spatiile rezidentiale. Nivelul redus de zgomot, de doar 49 dB, contribuie la o experienta de utilizare linistita, fara a perturba confortul locuintei.

Sistemul de preparare instantanee a apei calde asigura accesul rapid si eficient la apa calda menajera, indiferent de momentul zilei. Acest aspect adauga un nivel suplimentar de comoditate in utilizarea zilnica a centralei.

Performante Ariston Genus One 24

Centrala termica Ariston Genus One 24 dispune de un ecran LCD tactil cu rezolutie mare, oferind o interfata intuitiva si usor de navigat. Meniul in limba romana adauga un nivel suplimentar de accesibilitate, permitand utilizatorilor sa monitorizeze si sa ajusteze parametrii sistemului cu usurinta, contribuind la o experienta de utilizare simplificata.

Cu un sistem de aprindere bazat pe control electronic al combustiei, Ariston Genus One 24 asigura un proces eficient si fiabil de aprindere a gazului, contribuind la functionarea optima si la economisirea resurselor energetice. Raportul de modulare 1:10 evidentiaza capacitatea centralei de a adapta puterea in functie de cerintele de incalzire, asigurand un consum eficient de energie. Aceasta caracteristica ofera un control precis si o performanta optimizata, adaptandu-se dinamic la nevoile specifice ale locuintei, indifent ca o folosesti ca o centrala pentru incalzire in pardoseala sau cu calorifere.

Centrala beneficiaza de protocolul de comunicare BusBridgeNet, asigurand o integrare fluida cu alte componente ale sistemului de incalzire si control, permitand o gestionare centralizata si inteligenta a intregii instalatii.

Panourile interne fonoizolante contribuie la reducerea nivelului de zgomot produs in timpul functionarii centralei, oferind o experienta mai linistita si confortabila in locuinta. Aceasta caracteristica adauga un plus de atentie la detalii pentru a asigura un mediu de trai placut.

Cu un schimbator primar din inox, centrala garanteaza eficienta si rezistenta in transferul de caldura. Materialul de inalta calitate asigura durabilitate pe termen lung si contribuie la eficienta generala a sistemului de incalzire.

Ariston Genus One 24 Pareri

Functii si tehnologii disponibile

Centrala murala in condensare Ariston Genus One 24 integreaza functii automate de ajustare a parametrilor pentru a asigura un confort termic optim. Functia “Auto” optimizeaza performantele centralei, ajustandu-se automat la cerintele de incalzire ale locuintei, fara interventia utilizatorului. Functia “Comfort” adauga un nivel suplimentar de comoditate, permitand utilizatorului sa personalizeze setarile pentru a se potrivi preferintelor individuale si necesitatilor specifice.

Cu functia Smart, Ariston Genus One 24 aduce o doza de conectivitate in casa ta. Aceasta caracteristica permite controlul centralizat al centralei termice prin intermediul unor dispozitive inteligente, precum smartphone-uri sau tablete. Utilizatorii pot monitoriza si ajusta parametrii de la distanta, oferind flexibilitate si control total asupra sistemului de incalzire, indiferent de locatia lor.

Pentru o intretinere si diagnosticare usoara, Ariston Genus One 24 dispune de o functie de autodiagnoza. Aceasta permite centralei sa analizeze automat starea sa de functionare si sa identifice eventualele probleme sau defectiuni. Aceasta functie simplifica procesul de mentenanta, facilitand interventiile tehnice si asigurand functionarea optima a centralei in permanenta.

Cu programarea orara integrata, utilizatorii pot personaliza si gestiona perioadele de functionare ale centralei in functie de nevoile specifice ale programului lor zilnic. Aceasta functionalitate adauga eficienta si economie de energie, permitand centralii sa functioneze la capacitate maxima doar atunci cand este necesar, contribuind la un consum responsabil de resurse energetice.

Pareri Ariston Genus One 24 de 24 kw

Centrala termica Ariston Genus One 24 se distinge prin eficienta energetica remarcabila, oferind un confort termic optim in locuinta. Cu functii avansate precum Auto si Comfort, functie Smart, Autodiagnoza si programare orara integrata, aduce o experienta de utilizare intuitiva si personalizata. Designul compact si panoul tactil LCD adauga estetica si usurinta in utilizare. Cu toate acestea, este important sa mentionam costul initial mai ridicat si posibilele costuri aditionale pentru intretinere si accesorii, mai ales ca aceasta nu include un kit de evacuare. Cu toate acestea, investitia se justifica prin eficienta energetica si functionalitatile avansate, oferind un sistem de incalzire de incredere.

Pret Ariston Genus One+ Wifi 24 kw

emag.ro
Centrala termica in condensare Ariston GENUS ONE+ WIFI 24 de 24kW, gaz natural + GPL, Wi-Fi, ecran tactil, schimbator caldura otel inoxidabil, control vocal.
Pozitive
  • Clasa energetica A+
  • Functie smart / wireless
  • Ecran tactil cu rezolutie mare
  • Meniu in limba romana
  • Panouri interne fonoizolante
  • Functii avansate (Auto, Confort, Autodiagnoza)
Negative
  • Pret
  • Lipsa kit evacuare
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo