Motan Condens Plus 100 Pareri – Centrala Termica in Condensare

Cu un echilibru perfect intre eficienta energetica si performante remarcabile, centrala termica Motan Condens Plus 100 se impune ca un element esential in viata de zi cu zi. Marca Motan, recunoscuta pentru inovatia si fiabilitatea sa, aduce in prim plan tehnologia avansata pentru incalzire, contribuind esential la confortul locuintei tale, indiferent de sezon. Cu abilitatea sa de a furniza caldura eficienta si apa calda menajera, aceasta centrala Motan Condens Plus 100 de 25 kw este cea mai buna centrala termica Motan si reprezinta nu doar o necesitate iarna, ci si un partener util si econom in lunile calde de vara, redefinind standardele pentru eficienta energetica in gospodarie.

Centrala Motan Condens Plus 100 este disponibila atat in varianta de 25 kw cat si 29 kw sau 35 kw pentru a se potrivi nevoilor fiecarei locuinte.

Caracteristici Motan Condens Plus 100

Centrul atentiei, designul acestei centrale termice in condesatie impresioneaza prin simplitatea si functionalitatea sa. Dimensiunile compacte, cu o inaltime de 722 mm, latime de 415 mm si adancime de 330 mm, fac ca aceasta centrala sa fie usor integrata in orice spatiu rezidential. Greutatea de 35 kg evidentiaza portabilitatea si manevrabilitatea sa, facilitand instalarea si intretinerea. Totusi, ulterior montarii, greutatea devine un factor irelevant, pentru ca acest gen de aparat se utilizeaza in punct fix pe perioada indelungata.

Motan Condens Plus 100 functioneaza cu gaz natural, asigurand o alimentare eficienta si ecologica. Cu o utilizare orientata spre mediul rezidential, aceasta centrala termica pe gaz in condensare se monteaza simplu pe perete, economisind spatiu pretios in locuinta ta.

Cu o functie de preparare instantanee a apei calde, centrala raspunde prompt cerintelor tale, asigurand confortul necesar in orice moment. Astfel, beneficiile acestei centrale depasesc incalzirea spatiului, extinzandu-se la furnizarea rapida a apei calde menajere.

Dotata cu un panou de comanda digital, centrala ofera control intuitiv si usor de utilizat. Acest aspect modern nu doar contribuie la estetica produsului, dar si la o experienta de utilizare simplificata si personalizata.

Cu un nivel de zgomot de doar 48 dB, Motan Condens Plus 100 furnizeaza incalzire si apa calda intr-un mod discret si nonintruziv, asigurand o atmosfera linistita in locuinta ta. Aceasta caracteristica contribuie semnificativ la confortul ambiental. Chiar daca nivelul de zgomot este unul redus, mobila moderna de bucatarie presupune mascarea si ascunderea centralei in spatele unui corp suspendat, practica ce reduce simtitor zgomotul perceput in functionare.

Caracteristici Motan Condens Plus 100

Performante Motan Condens Plus 100

Echipata cu un schimbator principal din inox si un schimbator secundar supradimensionat, aceasta centrala termica Motan asigura transferul eficient al caldurii, maximizand randamentul energetic si contribuind la o performanta superioara in incalzirea locuintei.

Cu un raport de modulare de 1:10, centrala Motan Condens Plus 100 ofera o adaptare precisa la nevoile de incalzire, asigurand astfel un consum optim de energie si o eficienta crescuta in functionare. Grupul hidraulic robust din bronz confera durabilitate si fiabilitate sistemului. Aceasta alegere de materiale asigura rezistenta la coroziune si o functionare stabila pe termen lung.

Este o centrala pentru incalzire in pardoseala ce beneficiaza de componente de calitate superioara, incluzand un schimbator de caldura in condensare CIRCOND – VALMEX din Italia, o pompa de circulatie GRUNDFOS din Danemarca, o vana de gaz SIT si un ventilator cu ajutaj gaz-aer incorporat SIT, ambele de provenienta italiana. De asemenea, hidroblocul bronz FUNGAS si supapa de siguranta Kramer/Bitron, ambele din Italia, asigura functionarea sigura si fiabila a centralei.

Cu un schimbator principal si secundar proiectate pentru performante optime si o combinatie de componente premium, centrala Motan Condens Plus 100 ofera o eficienta energetica ridicata, contribuind la economisirea resurselor si la reducerea impactului asupra mediului.

Nu exista un kit de evacuare inclus, astfel ca centrala este conceputa pentru a se integra usor in diverse configuratii de instalatii, oferind flexibilitate in instalare si adaptare la cerintele specifice ale fiecarui mediu de utilizare.

Tehnologie si functii speciale

Centrala termica in condensare Motan Condens Plus 100 demonstreaza un nivel responsabil de eficienta energetica, fiind clasificata cu Clasa A pentru apa calda menajera si Clasa A pentru incalzire. Aceasta performanta peste medie nu numai ca optimizeaza consumul de energie, ci si contribuie la reducerea facturilor de utilitati, oferind utilizatorilor un sistem de incalzire eficient si economic.

Cu un design High-Tech, centrala Motan Condens Plus 100 face diferenta nu doar prin functionalitatea avansata, ci si prin estetica sa moderna. Panoul frontal tactil din sticla nu doar imbunatateste aspectul estetic, ci si faciliteaza controlul intuitiv al centralei, oferind o experienta de utilizare placuta si usoara.

Un alt aspect deosebit este tehnologia Friendly Environment, care, in timpul functionarii, emite cantitati semnificativ reduse de NOx, CO si CO2, clasificandu-se in Clasa NOx 5. Acest nivel redus de emisii nu numai ca contribuie la protejarea mediului, dar si asigura un mediu mai sigur in locuinta, prioritizand atat eficienta energetica, cat si siguranta utilizatorilor. Functia de aerisire a instalatiei completeaza aceasta abordare, asigurand un sistem bine ventilat si optim pentru o functionare fara probleme.

Motan Condens Plus 100 Pareri

Pareri Motan Condens Plus 100

Centrala Motan Condens Plus 100 reprezinta o alegere atragatoare datorita eficientei energetice remarcabile, clasificata in clasele A pentru incalzire si apa calda menajera, contribuind la economii semnificative. Designul modern, cu un panou frontal tactil din sticla, nu doar imbunatateste estetica, ci si faciliteaza utilizarea intuitiva. De asemenea, tehnologia Friendly Environment reduce emisiile nocive, asigurand un impact redus asupra mediului si o atmosfera sigura in locuinta. Cu toate acestea, poate prezenta unele dezavantaje, cum ar fi pretul initial mai ridicat si posibilele costuri suplimentare pentru accesorii sau kit-uri care nu sunt incluse.

Pozitive
  • Eficienta energetica – clasa A
  • Panou tactil, design modern
  • Tehnologie Friendly Environment
  • Schimbator principal din inox
  • Grup hidraulic din bronz
  • Silentioasa
Negative
  • Pret
  • Nu include kit evacuare
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo