Ferroli Bluehelix Alpha 24 C Pareri – Emisii Reduse de Noxe

Cu Ferroli Bluehelix Alpha 24 C, iti aduci caminul in era confortului termic, cu efort minim. Indiferent de vremea capricioasa de afara, aceasta centrala in condesantie reprezinta solutia inteligenta pentru a transforma casa sau apartamentul intr-un mediu termic prietenos si usor de controlat.

Cu performante remarcabile atat iarna, oferind caldura constanta si apa calda instant, cat si vara, Bluehelix Alpha 24 C aduce numeroase avantaje in fata alternativelor traditionale precum lemnele sau teracota. Gata sa-si faca simtita prezenta in fiecare colt al locuintei tale, aceasta centrala nu este doar o sursa de caldura, ci un partener de incredere in asigurarea unui mediu confortabil si eficient energetic pe tot parcursul anului, cu ajutorul radiatoarelor, a caloriferelor sau a circuitului pentru incalzirea in pardoseala.

Caracteristici Ferroli Bluehelix Alpha 24 C

Centrala murala in condensare Ferroli Bluehelix Alpha 24 C pastreaza un echilibru atat prin functionalitate, cat si prin designul sau avansat. Destinata incalzirii si prepararii apei calde menajere in mediul rezidential, aceasta centrala functioneaza pe baza de gaz natural si se incadreaza in categoria centralelor in condensare, asigurand eficienta sporita.

Designul sau compact si montarea pe perete faciliteaza integrarea perfecta in orice spatiu. Panoul de comanda digital aduce un plus de usurinta in utilizare, iar puterea utila de 25 kW asigura o incalzire eficienta a intregii locuinte. Cu dimensiuni reduse de 700 mm in inaltime, 420 mm in latime si 250 mm in adancime, si cu o greutate de 27 kg, Ferroli Bluehelix Alpha 24 C se remarca prin versatilitate si calitate constructiva, fiind o alegere ideala pentru un confort termic optim.

Performante Ferroli Bluehelix Alpha 24 C

Centrala Ferroli Bluehelix Alpha 24 C se evidentiaza prin specificatii tehnice avansate, garantand o eficienta sporita si un control precis al parametrilor. Schimbatorul de caldura primar din inox AISI 304, realizat intr-o singura spirala fara imbinari sau suduri, asigura eficienta ridicata in transferul termic. Sistemul MC2 (Multi Combustion Control) regleaza automat vana de gaz in functie de presiunea combustibilului, adaptandu-se in mod continuu pentru performante optime. Dotata cu un by-pass termic incorporat si functionalitate MGR (Metan/GPL Ready), Ferroli Bluehelix Alpha 24 C permite schimbarea tipului de combustibil prin simpla modificare a parametrilor.

Interfata avansata pentru utilizator dispune de un display digital si taste multifunctionale pentru ajustarea si setarea parametrilor, oferind o experienta intuitiva in utilizare. Cu emisii reduse de noxe incadrate in Clasa 6 si supraveghere electronica a flacarii, aceasta centrala asigura un grad inalt de eficienta si siguranta. Cu un randament maxim de incalzire de 105.8%, eficienta energetica pentru apa calda menajera in Clasa A si eficienta energetica de incalzire in Clasa A, Ferroli redefineste standardele in domeniul centralelor murale in condensare.

Functii si tehnologii implementate

Centrala termica pe gaz cu condensare Ferroli Bluehelix Alpha 24 C dispune de functii adaptate pentru o experienta eficienta si sigura, pe perioada de exploatare indelungata. Functia de protectie impotriva inghetului asigura integritatea echipamentului in conditii climatice extreme, prevenind deteriorarea in cazul temperaturilor scazute. Transmisia de date in timp real prin protocolul OpenTherm permite monitorizarea si controlul centralizat al centralei, oferind o interfata moderna si intuitiva pentru utilizatori.

Centrala Bluehelix Alpha 24 C se distinge prin posibilitatea de racordare directa la o instalatie solara, integrand tehnologii sustenabile pentru o eficienta sporita. Functia de functionare modulanta, adaptata in functie de sonda de exterior, optimizeaza performanta centralei in functie de conditiile meteorologice, asigurand confortul termic intr-un mod eficient. Cu un sistem de combustie autoadaptiv si pregatita pentru utilizarea de metan sau GPL, aceasta centrala reprezinta o solutie versatila si moderna in domeniul incalzirii. Emisiile reduse de NOx (Clasa 6) si supravegherea electronica a flacarii completeaza pachetul de tehnologii adaugate, conferind siguranta si eficienta energetica superioare.

Ferroli Bluehelix Alpha 24 C Pareri

Pareri Ferroli Bluehelix Alpha 24 C

Centrala termica Ferroli Bluehelix Alpha 24 C este o alegere potrivita pentru cei care cauta eficienta energetica si tehnologie recenta, fie ca opteaza pentru calorifere sau pentru sapa cu incalzire in pardoseala si grup de amestec. Cu un design compact si usor de instalat, aceasta centrala ofera preparare instantanee a apei calde si incalzire eficienta pentru locuinta ta, la un pret de achizitie competitiv, deloc exagerat.

Cu functii precum protectia impotriva inghetului si transmisia de date in timp real, asigura o experienta sigura si controlata. De asemenea, posibilitatea de racordare directa la o instalatie solara si functionarea modulanta adaptata conditiilor externe evidentiaza orientarea catre eficienta energetica si solutii sustenabile.

Cu toate acestea, este important sa tineti cont de caracteristicile specifice locuintei dvs. si sa consultati un specialist pentru a alege centrala potrivita, daca anumite aspecte au ramas inca neclare. De cele mai multe ori, nu doar eficienta centralei termice este relevanta in atingerea confortului termic cu costuri mici, ci si calitatea izolatiei exterioare, a tamplariei din PVC sau lemn sau chiar grosimea zidariei si tipul de caramida folosit.

Pozitive
  • Pret avantajos
  • Metan/GPL ready
  • Randament maxim de incalzire de 105.8%
  • Supraveghere electronica flacara
  • Schimbator caldura din inox
  • Display digital
  • Control adaptiv al combustiei
Negative
  • Nu foarte silentioasa, conform unor utilizatori
  • Fara kit de evacuare inclus
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo