Ariston CLAS ONE WIFI 24 Pareri – Centrala in Condensare

Centrala termica Ariston CLAS ONE WIFI 24 redefineste standardele incalzirii rezidentiale, la casa sau la bloc, fiind o alegere esentiala pentru o viata confortabila si eficienta energetic. Brandul Ariston, sinonim cu inovatia si calitatea italiana, prezinta un model avansat care aduce cu sine beneficii semnificative. Aceasta centrala in condensare, pe gaz, vitala atat iarna pentru incalzirea locuintei, cat si vara pentru furnizarea apei calde menajere, se distinge prin functia WiFi integrata, oferind control inteligent de la distanta.

Cu toate acestea, nu doar eficienta centralei Ariston CLAS ONE WIFI impresioneaza, ci si eliminarea provocarilor asociate cu transportul, depozitarea si spartul lemnelor sau teracota, oferind un sistem modern, curat si convenabil in orice sezon, precum si un control deplin asuprea nivelului temperaturii, lucru aproape imposibil de realizat in cazul sobelor din teracota.

Centrala termica Ariston CLAS ONE WIFI este disponibila atat in varianta de 24 kW cat si 30 kW si 35 kW astfel incat sa se potriveasca nevoilor fiecarei locuinte, indiferent de dimensiunea acesteia.

Caracteristici centrala Ariston CLAS ONE WIFI

Centrala termica pe gaz Ariston CLAS ONE WIFI 24 se prezinta cu un design compact si modern definit prin linii patrate minimaliste, adaptabil cu usurinta la orice spatiu rezidential. Constructia sa solida si calitatea materialelor evidentiaza atentia la detalii si durabilitatea, asigurand o functionare fiabila pe termen lung. Cum insa majoritatea centralelor sfarsesc acoperite de o masca ca parte a unei mobile de bucatarii la comanda, designul in sine nu este tocmai relevant.

Alimentata cu gaz natural, aceasta centrala termica functioneaza in regim de condensare, garantand eficienta maxima in utilizarea energiei. Potrivita pentru uz rezidential, se monteaza pe perete, ocupand spatiu minim si asigurand un aspect estetic in orice locuinta. Cu sistemul sau de preparare a apei calde instant, centrala asigura un flux continuu de apa calda menajera, eliminand nevoia de stocare ca in cazul boilerelor electrice si oferind confort imediat pentru nevoile zilnice. Este atat o centrala pentru incalzire in pardoseala cat si pentru a fi utilizata impreuna cu calorifere.

Echipata cu un panou de comanda digital, centrala faciliteaza monitorizarea si reglarea parametrilor in mod intuitiv. Acest panou modern adauga o nota de accesibilitate si usurinta in utilizare, chiar si pentru cei mai putin initiati utilizatori. Cu o putere utila maxima de incalzire de 24 kW, centrala asigura o performanta ridicata in incalzirea locuintei, contribuind la eficienta energetica si la confortul termic dorit.

Caracteristica Smart incorporata permite controlul centralizat al centralei termice prin intermediul dispozitivelor inteligente. Aceasta functionalitate adauga un nivel de convenienta si control la distanta, asigurand adaptabilitate si eficienta in gestionarea sistemului de incalzire.

Cu dimensiuni de 74.5 cm in inaltime, 40 cm in latime si 31.5 cm in adancime, centrala termica ocupa un spatiu redus, facilitand instalarea si integrarea in orice locuinta. Acest aspect compact nu compromite insa performanta si functionalitatea avansata a centralei.

Performante Ariston CLAS ONE WIFI

Cu un nivel de zgomot de doar 46 dB, centrala termica Ariston CLAS ONE WIFI 24 se evidentiaza prin functionare discreta, oferind un mediu linistit in locuinta, chiar si in timpul functionarii la capacitate maxima. Acest lucru este posibil si datorita panourilor izolante, astfel ca centrala termica functioneaza extrem de silentios, aducand un plus de confort acustic in locuinta, in timpul meselor sau la servirea cafelei.

Centrala termica Ariston CLAS ONE WIFI 24 atinge o eficienta energetica in incalzire de clasa A, contribuind la reducerea consumului de energie si la costuri mai mici de intretinere. In plus, cu noul Sistem de Aprindere+, aparatul ofera o aprindere rapida si fiabila, asigurand un inceput eficient al procesului de incalzire.

Inima tehnologiei de condensare Ariston, schimbatorul de caldura brevetat XtraTechTM din otel inoxidabil, asigura transferul eficient al caldurii si rezistenta pe termen lung, contribuind la durabilitatea si performanta sistemului. Raportul de modulare 1:8 contribuie la o eficienta imbunatatita, ajustand automat puterea centralei in functie de necesitatile de incalzire ale locuintei.

Senzorul Hydro monitorizeaza automat presiunea in sistem, contribuind la siguranta si functionarea corecta a centralei. Centrala are capacitatea de a atinge o remarcabila eficienta sezoniera de pana la 94%, asigurand utilizarea eficienta a resurselor si costuri reduse pe termen lung.

Ariston CLAS ONE WIFI 24 Pareri

Tehnologie si functii accesibile

Centrala termica Ariston CLAS ONE WIFI 24 aduce inovatia in controlul incalzirii prin functia de control vocal, datorita gateway-ului Wi-Fi de la bord. Aceasta tehnologie avansata permite utilizatorilor sa regleze temperatura si sa gestioneze functiile centralei termice prin comenzi vocale, oferind o experienta de utilizare hands-free si o integrare perfecta cu ecosistemul digital al locuintei.

Functia de reglare a debitului aduce o eficienta energetica sporita, permitand ajustarea fluxului de apa in functie de necesitatile de incalzire ale momentului. Aceasta caracteristica asigura o distributie optima a caldurii in intreaga locuinta, contribuind la economii semnificative de energie si costuri reduse.

Cu controlul aprinderii, centrala termica ofera posibilitatea programarii optime a pornirii. Aceasta functie permite utilizatorilor sa stabileasca momentul exact cand centrala incepe sa functioneze, asigurand un mediu confortabil in locuinta exact atunci cand este necesar. Programarea inteligenta aduce un plus de flexibilitate si eficienta, oferind utilizatorilor control total asupra sistemului lor de incalzire.

Pareri Ariston CLAS ONE WIFI

Centrala termica murala in condensare Ariston CLAS ONE WIFI 24 reprezinta alegerea perfecta pentru cei care cauta performante superioare si tehnologie avansata in incalzirea locuintei, mai ales atunci cand bugetul alocat este unul generos. Scapati de transportul, spartul si depozitatul lemnelor, de fluctuatiile de temperatura interioara specifice sobelor pe lemne, fabricate din teracota, cu conditia ca localitatea sa fie racordata la gaze naturale. Cu toate acestea, este important sa se tina cont ca, in ciuda avantajelor sale evidente, costurile initiale de instalare si necesitatea personalului calificat pentru instalare pot constitui dezavantaje pentru unii potentiali cumparatori.

Pozitive
  • Silentioasa
  • Eficienta energetica incalzire A
  • Control vocal
  • Programare inteligenta
  • Conectivitate smart / WiFi
  • Afisaj LCD
Negative
  • Pret
  • Nu include kit de evacuare
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo