Ariston Alteas One+ Net Pareri – Centrala Wi-Fi cu Senzor Camera

Centrala termica murala in condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET reprezinta o solutie viabila in incalzirea locuintelor, oferind eficienta si eleganta atat pentru case, cat si pentru apartamente. Fabricata de Ariston, un lider recunoscut in domeniul solutiilor termice, aceasta centrala pe gaz se distinge prin performante remarcabile, asigurand confort termic constant si eficienta energetica superioara indiferent de sezon.

Comparativ cu sistemele traditionale de incalzire, cum ar fi cele pe lemne sau sobele de teracota, Ariston ALTEAS ONE+ NET ofera o incalzire mai curata, mai rapida si mai controlabila, eliminand nevoia de alimentare manuala si intretinerea laborioasa. In plus, cu functionalitati avansate precum controlul inteligent si conectivitatea, aceasta centrala in condensare aduce o noua dimensiune de confort si eficienta in gestionarea caldurii in locuinta ta, transformand experienta de incalzire dintr-una pur functionala intr-una placuta si simpla.

Centrala termica Ariston ALTEAS ONE+ NET este disponibila atat in varianta de 24kW cat si 30kW sau 35kW, astfel incat sa se potriveasca nevoilor locuintei tale.

Caracteristici Ariston Alteas One+ Net

Centrala termica murala in condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET impresioneaza prin designul sau modern si elegant, avand o carcasa de culoare neagra si finisaje de inalta calitate. Cu dimensiuni reduse, aceasta centrala nu doar ca economiseste spatiu, dar adauga si un element estetic locuintei. Greutatea sa moderata faciliteaza instalarea pe perete, integrandu-se armonios in orice tip de decor. Sticla securizata si ecranul tactil aduc un plus de rafinament, subliniind angajamentul Ariston pentru inovatie si calitate.

Ariston ALTEAS ONE+ NET este o centrala termica pe gaz natural, de tip in condensare, ideala pentru utilizare rezidentiala. Eficienta in prepararea apei calde instantaneu si puterea utila maxima de incalzire de 24, 30 si 35 kW asigura un confort termic ridicat. Centrala este dotata cu un panou de comanda digital, usor de utilizat, care include functii avansate precum control vocal, programare inteligenta si pornire optima. Aceste caracteristici permit o gestionare eficienta si confortabila a caldurii in locuinta.

Centrala dispune de tehnologii inovatoare, precum un senzor de camera pentru reglarea debitului si controlul aprinderii, care optimizeaza consumul de energie si asigura un mediu confortabil. Functiile de control vocal si ecranul tactil ofera o interfata interactiva si intuitiva, facilitand ajustarea setarilor. Programarea inteligenta si functia de pornire optima sunt caracteristici cheie pentru eficienta si comoditate, permitand utilizatorilor sa personalizeze programul de incalzire conform nevoilor lor.

Cu un nivel de zgomot de doar 46 dB, centrala Ariston ALTEAS ONE+ NET functioneaza surprinzator de silentios, asigurand un mediu linistit in locuinta. Aceasta caracteristica este esentiala pentru confortul acustic, mai ales in apartamentele si casele cu spatii deschise. Centrala necesita o tensiune de alimentare standard de 230 V, fiind compatibila cu majoritatea instalatiilor electrice din locuinte.

Pachetul include centrala termica si toate componentele necesare pentru o instalare adecvata. Desi kitul de evacuare a gazelor arse nu este inclus, acesta poate fi achizitionat separat. Designul inteligent si dimensiunile compacte faciliteaza montarea pe perete, oferind o solutie practica si eleganta pentru incalzirea locuintei. Centrala Ariston ALTEAS ONE+ NET este astfel o alegere excelenta pentru cei care cauta o combinatie intre performanta, design modern si tehnologie de ultima ora.

Centrala termica Ariston ALTEAS ONE+ NET pareri

Performante si tehnologie Ariston Alteas One+ Net

Ariston ALTEAS ONE+ NET se remarca prin durabilitatea sa peste medie, datorata in mare parte schimbatorului de caldura brevetat XtraTechâ„¢, realizat din otel inoxidabil. Acest material nu doar ca asigura o performanta fiabila si rezistenta indelungata, dar si contribuie la eficienta transferului termic. Rezultatul este o centrala care mentine performanta optima pe o perioada mai lunga de timp, fara a compromite eficienta sau siguranta.

Centrala este certificata pentru a opera cu amestecuri de gaz ce contin pana la 20% hidrogen, testata intern pentru a suporta pana la 30% hidrogen. Acest aspect reflecta angajamentul Ariston pentru adaptabilitate si sustenabilitate. Prezinta o performanta ecologica superioara, cu un nivel de oxid de azot de doar 25 mg/kWh. In plus, eficienta sezoniera de pana la 94% si clasa de eficienta energetica A+, datorate sistemului Sensys HD inclus si detectarea temperaturii externe, subliniaza eficienta sa energetica superioara.

Ariston ALTEAS ONE+ NET imbunatateste experienta utilizatorului prin noul sistem de Control al Aprinderii+, care asigura performante constante de incalzire si un control avansat in orice conditii. Sistemul de Control al Debitului+ mentine acelasi nivel de confort in fiecare camera, iar sistemul de senzori Hydro monitorizeaza presiunea si afiseaza alerte atunci cand este necesara completarea cu apa. Intensitatea perceputa a zgomotului redusa cu 50% este un alt avantaj major, contribuind la un mediu de locuit mai linistit si confortabil.

Ariston ALTEAS ONE+ NET este pregatita pentru control de la distanta prin Ariston NET, datorita gateway-ului Wi-Fi integrat. Aceasta caracteristica permite utilizatorilor sa gestioneze centrala prin intermediul dispozitivelor mobile, oferind un grad sporit de comoditate si eficienta. Mai mult, compatibilitatea cu sistemele de control vocal, cum ar fi Amazon Alexa si Google Assistant, aduce centrala in era controlului inteligent al locuintei, facilitand ajustarile de temperatura si programare intr-un mod modern si intuitiv.

Pareri si concluzii ALTEAS ONE+ NET

Centrala termica murala in condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET, produsa in Italia, e genul de gadget care iti schimba casa in bine. Pe langa faptul ca arata super modern si te face sa te simti ca intr-un film SF cu panoul ei digital si controlul vocal, e si eficienta la incalzit si te ajuta sa economisesti la facturi, mai ales daca o folosesti impreuna cu un sistem de incalzire prin pardoseala. Plus, poti s-o controlezi de pe telefon, ceea ce e mega convenabil. Singurul bat in roate ar putea fi pretul ei, care e cam piperat. Si daca nu esti un fan al tehnologiei, s-ar putea sa te simti un pic coplesit de toate functiile ei high-tech. Dar, in esenta, e o investitie pe termen lung care merita fiecare banut.

Pozitive
  • Silentioasa precum o biblioteca
  • Tehnologie avansata
  • Eficienta energetica
  • Control vocal
  • Durabilitate
  • Performanta ecologica
  • Design modern
Negative
  • Pretul
  • Nu include kit evacuare
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo