Noi modele de centrale termice Ariston One disponibile pentru clientii din Romania

In acest context favorabil, firma a lansat recent noua gama de sisteme de incalzire cu denumirea “One”. Cele trei modele proaspat lansate sunt centrala termice pe gaz si le vei putea recunoaste dupa numele: Clas One, Genus One si Alteas One. Potrivit echipei de comunicare, cele trei modele Ariston One se bucura de performante de lucru ridicate, pastrand in acelasi timp un aspect futurist.

Cu siguranta ai auzit pana in prezent de compania Ariston. Cel mai probabil ca detii deja un produs marca Ariston, fie ca este centrala termica pe gaz sau boiler electric pentru incalzirea apei menajere. Companie de origine italiana, cu traditie in industria de profil, Ariston Thermo, specializata in producerea sistemelor de incalzire se bucura deja de o popularitate crescuta in randului publicului din Romania.

La capitolul tehnic, puterile de lucru sunt de 35, 30 si respectiv 24 KW, acoperind o paleta diversificata de cosumatori casnici cu nevoi specifice. S-a pus accentul indeosebi pe diminuarea semnificativa a consumului de gaz, modelul Alteas One primind calificativul A+ la nivelul clasei energetice. Aceasta perfromanta a fost posibila si datorita aplicatiei incorporate Ariston Net si a componentei de termoreglare Cube.

Noile modele beneficiaza de o perioada de garantie extinsa de sapte ani si raspund de deplin exigentelor unor consumatori care isi doresc produse tot mai inteligente, asupra carora sa exercite un control sporit, chiar si la distanta.

Prezenta gama dispune de un sistem de control inovator al arderii ce poate detecta automat tipul de gaz si presiunea lui, producand caldura fara intreruperi. Centralele puncteaza de asemenea si la capitolul rezistenta in timp, prin prezenta schimbatorului de caldura XtraTech, produs sub patenta Ariston, fabricat din otel inoxidabil, gandit sa functioneze pentru o perioada de timp indelungata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo