Piscine Supraterane cu Cadru Metalic. Avantaje si Recomandari

O piscina, fie ca este ingropata sau supraterana, cu cadru metalic de sustinere sau gonflabila poate reprezenta o adevarata oaza de liniste si relaxare, atat pentru membrii familiei cat si pentru prietenii apropiati si copiii acestora. Cu totii vor aprecia pe deplin o astfel de investitie, insa putina informare in prealabil te va ajuta sa iti indrepti atentia spre produsul de care ai cu adevarat nevoie.

In functie de destinatia acesteia si spatiul disponibil pentru instalare, poti opta pentru o piscina de interior, care sa fie folosita pe tot parcursul anului intr-un mediu incalzit, sau una pentru exterior, utilizata in special in timpul anotimpului calduros.

In continuare iti voi da mai multe motive pentru care merita sa alegi o piscina supraterana cu cadru metalic si care sunt principalele avantaje si dezavantaje, raportandu-ne atat la piscinele ingropate cat si la celelalte modele concurente.

IMAGINE MODEL SPECIFICATII
Piscina supraterana cu pereti metalici Piscina supraterana cu pereti metalici

Vezi Pret

Forma ovala
Adancime: 120 cm
Volum: 14550 l
Material: tabla cutata otel galvanizat
Tip filtru: Cu nisip quartz
Scara detasabila
Greutate: 224 kg
Dimensiuni: 500 x 300 x 120 cm
Piscina supraterana rotunda de lemn Piscina supraterana rotunda de lemn

Vezi Pret

Forma rotunda imitatie de lemn
Adancime: 120 cm
Volum: 17450 l
Material: tabla cutata otel galvanizat
Tip filtru: Cu nisip quartz
Scara detasabila
Greutate: 172 kg
Diametru: 460 x 120 cm
Piscina supraterana imitatie de piatra Piscina supraterana imitatie de piatra

Vezi Pret

Forma rotunda imitatie de piatra
Adancime: 120 cm
Volum: 10100 l
Material: tabla cutata otel galvanizat
Tip filtru: Cu nisip quartz
Scara detasabila
Greutate: 146 kg
Diametru: 350 x 120 cm

 

Piscine supraterane cu cadru metalic de sustinere

Timpul alocat pentru instalare

Este destinata proprietarilor de locuinte care dispun de suprafete medii pentru instalare. Unul dintre avantajele principale ale acestui tip de piscine este timpul redus alocat montajului. Nu sunt produse cu o structura complicata, nu necesita o documentare tehnica solida in prealabil si includ manuale cu instructiuni care te vor ajuta pas cu pas astfel incat sa duci treaba la bun sfarsit in doar cateva ore. Asadar, este un produs cu o mobilitate ridicata ce poate fi utilizat temporar, in orice anotimp al anului, cu mentiunea ca acesta trebuie pozitionat pe o suprafata perfect plana, fara denivelari.

Trebuie, totusi, sa recunoastem ca nu se instaleaza la fel de rapid precum o piscina gonflabila, care poate atinge si un timp record alocat instalarii de maxim 10 minute. De asemenea, daca intentionezi sa schimbi locuinta in viitorul apropiat sau locuiesti cu chirie, vei aprecia mobilitatea unei piscine supraterane cu pereti metalici, in comparatie cu cele clasice, ingropate.

Rezistenta in timp si mentenanta.

Majoritatea modelelor de piscine supraterane cu suport metalic sunt fabricate din panouri metalice, lemn, polipropilena sau polistiren. Te poti orienta spre un model ce pastreaza cromatica si peisagistica gradinii locuintei tale, iar cei mai pretentiosi pot consulta sfaturile unui specialist peisagist. Ca si durata de viata, ele sunt concepute sa reziste vreme indelungata, pana la 10 sau chiar 15 ani, perioada influentata direct de gradul de utilizare, ingrijire dar si de climatul specific zonei geografice.

Costurile de intretinere sunt variabile in functie de model, de tipul de pompa si filtru cu care piscina este echipata, dar si de gradul de expunere la razele solare. Indiferent de produsul ales, nu vei scapa de cheltuielile obligatorii cu substantele pe baza de clor pentru curatire sau de cele pentru impiedicarea aparitiei algelor. Pentru o usoara reducere a costurilor cu mentenanta, poti cauta in comert comprimate de curatare cu actiune multipla, menite sa iti faca viata mai usoara.

Piscine supraterane cu pereti metalici – accesorii incluse, cost de achizitie

Din fericire pentru consumator, aceste modele au devenit tot mai populare in ultimii ani, iar producatorii de piscine cu cadru metalic s-au orientat tot mai mult catre client, astfel ca pana si cele mai ieftine modele includ in general accesorii extrem de utile precum : DVD cu instructiuni de montaj/utilizare, sistem de filtrare a apei cu pompa sau kit de reparatie pentru cele din vinyl.

Deloc greu de intuit, ca si pret de cumparare, piscinele supraterane sunt mai scumpe decat cele gonflabile, insa cu mult mai ieftine ca cele clasice. Si pentru ca trebuie sa fim corecti pana la capat, ele au dezavantajul ca nu sunt la fel de spectaculoase precum cele ingropate si nici nu pot fi personalizate in dimensiuni, finisaje, culori sau forme.

Asadar, daca esti in cautarea unei piscine pentru ca ti-ai propus sa devii un inotator de performanta, este clar ca ai nevoie de un spatiu de actiune cu mult mai mare, caz in care iti recomand sa te orientezi spre o piscina clasica, ingropata. Daca bugetul este insa limitat iar spatiul din gradina modest, o piscina cu cadru metalic va garanta distractia familiei in sezonul estival.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo