Samsung Prezinta Aspiratoare Robot Star Wars

Aceste aspiratoare robot Star Wars vin 2 variante, un model Darth Vader si unul Stormtrooper, ceea ce inseamna ca de azi inainte curatatul podelelor va fi treaba oficiala a lui Dark Side. Disponibile in editie limitata, aspiratoarele robot au o putere de absorbtie de 10W si o perie cu o latime de 290 mm – cu 42% mai mare decat cele conventionale. De asemenea, avem si un senzor deasupra ce scaneaza incaperea, ca mai apoi sa calculeze ruta cea mai eficienta pentru o curatire perfecta si economica.

Desi mai este foarte putin timp pana la lansarea oficiala a urmatorului film din seria STAR WARS: The Last Jedi, Samsung a venit cu o idee geniala perfecta pentru cei care viseaza ca Forta sa vina sa le curete locuinta. Compania ne-a prezentat o echipa de roboti de aspirare POWERbot cu tematica Star Wars si care este disponibila la precomanda incepand cu 10 Octombrie.

La fel ca si originalele aspiratoare POWERbot, seria Star Wars include tehnologia CycloneForce, produce o forta centrifugala ce ajuta la circularea particulelor de praf intr-o camera interioara, in timp ce mizeria si firimiturile sunt trimise intr-o camera externa. Rezultatul este un filtru ce promite sa ramana mai curat o perioada mai lunga de timp, prevenind infundarea acestuia.

Alte functii ce merita a fi mentionate sunt: capacitatea de a curata la perfectiune pana si colturile camerei, un design slim si abilitatea de a evita sau trece peste toate obstacolele ce ii apar in cale datorita sistemului inteligent al rotilor Easy Pass. Nu este deloc o minune faptul ca VR7000 a castigat premiul cel mare la capitolul Inovatie, oferit de CES 2017.

Sunt multe aspecte pe care le vei indragi la aspiratoarele robot Star Wars, insa cu siguranta cea mai tare chestie a lor este faptul ca pot vorbi. Fiecare dintre cele doua modele repeta fraze si redau diferite piese muzicale din universul Star Wars. Spre exemplu, atunci cand aspiratorul Darth Vader intra in modul turbo, acesta afirma “You are powerful”, iar cand revine la statia de incarcare, reda melodia Imperial March.

Ambele aspiratoare robot Star Wars pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi, o aplicatie pentru smartphone, Amazon Alexa sau mai simplu ii poti ordona sa iti faca pe plac in timp ce urmaresti intreaga serie Star Wars. Pentru mai multe detalii interesante despre editia limitata lansata de Samsung, puteti citi mai multe pe site-ul producatorului.

sursa: news.samsung.com

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo