T1 Race, un Nou Scaun de Gaming de la Corsair

Industria gaming-ului video a cunoscut o dezvoltare semnificativa in ultimii ani, perioada in care gamerii pasionati investesc tot mai mult in calculatoare cu configuratii de gaming. Pe langa placile video solide sau procesoarele de ultima generatie, sume generoase de bani merg in device-uri si gadget-uri care sa transforme gaming-ul intr-o experienta cat mai reala: casti audio 3D, volane cu pedale, joystick-uri dedicate sau scaune de gaming.

Dupa o traditie de ani de zile in fabricarea memoriilor ram, a surselor de alimentare pentru unitati centrale sau a memoriilor de tip flash prin USB, americanii de la Corsair anunta lansarea lui T1 Race, un scaun de gaming modificat, fabricat de catre o companie care in general produce scaune auto destinate masinilor de curse.

Conform PCGamer.com, structura scaunului de gaming T1 Race este fabricata din otel rezistent, suportul pentru coate este din plastic dur acoperit cu o textura subtire ce imita carbonul. Suportul destinat sezutului este imbracat in piele ecologica, un inlocuitor pentru pielea naturala menit sa pastreze redus pretul final de vanzare al scaunului, care va fi in jur de 350 de dolari.

In ce priveste data lansarii lui T1 Race, cei de la Corsair nu au comunicat inca o data oficiala, conform unor zvonuri, firma inca lucreaza la un sistem performant de deplasare a scaunului, tot pe baza de roti ajutatoare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo