ULO Este o Camera de Securitate Pentru Acasa in Forma de Bufnita

Camerele de securitate pentru acasa sunt plictisitoare, dar aceasta este una dintre cele mai simpatice si mai jucause dispozitive de supraveghere. Se numeste ULO si arata ca o bufnita dragalasa. Aceasta nu doar ca are cel mai simpatic design, dar vine si cu o multime de caracteristici si functii interesante.

Modul de interactionare se face prin ochii sai. Atunci cand bateria este pe final, Ulo arata obosita, spre exemplu. Fa-i o poza si va clipi instantaneu. Urmareste filmarea si ochii ei vor fi pe jumatate inchisi. Atunci cand te plimbi prin casa, ochii ei te vor urmari neincetat.

Ai posibilitatea de a-i personaliza culoarea ochilor, forma si marimea. Iar ciocul sau este un fel de oglinda ce ascunde camera cu vedere in noapte si senzorul de miscare.

Atinge-i capul de 2 ori si ii vei activa modul de alerta. Acesta va inregistra fiecare miscare sub forma unui gif animat de indata ce smartphone-ul tau va parasi reteaua Wi-Fi si iti va trimite clipurile prin e-mail. Daca cineva va intra in locuinta ta, tu vei stii asta. Vino acasa si de indata ce smartphone-ul tau se va reconecta la reteaua Wi-Fi, modul alerta va fi dezactivat.

ULO comunica prin intermediul difuzoarelor sale integrate. Un avantaj major al sau este faptul ca este impermeabila, ceea ce inseamna ca poate fi folosita in aer liber. Mai mult, chiar pare trista atunci cand afara ploua si este vreme urata.

In Romania nu se stie o data exacta la care o vom gasi pe “rafturile” magazinelor online, dar cel mai probabil ca incepand de anul viitor. In momentul de fata pretul ei este de aproximativ 199 euro.

ulo

4 Comments
 1. buna ziua,
  sunt interesat sa achizitionez o astfel de camera – bufnita
  rog mai multe informatii legate de pret si livrare
  multumesc

  • Buna ziua. Din pacate, in momentul de fata, camera Ulo nu este disponibila in Romania si inca nu se cunoaste o data exacta pe cand ar putea ajunge pe rafturile magazinelor online sau offline. Poate fi in schimb precomandata de pe acest site >> http://mu-design.lu/store/ulo <<. Pretul este de 199 euro.

 2. buna ziua ! a aparut undeva la vanzare camera asta ?

 3. buna ziua,
  sunt interesat sa achizitionez o astfel de camera – bufnita
  rog mai multe informatii legate de pret si livrare
  multumesc

Leave a reply

eRev.ro
Logo