Aumi Mini – Lampa de Veghe ce te Avertizeaza cand Primesti email-uri

Aumi Mini este un nou proiect pe Kickstarter ce vine de la creatorul lui Aumi, o lampa de veghe cu Bluetooth ce a primit o investitie considerabila din partea donatorilor in 2015 si care a primit o multime de laude. Noul model, acum intr-o varianta mini, este mai ambitios ca niciodata. Este o lampa de veghe cu USB ce se conecteaza la reteaua wi-fi si care iti trimite diferite notificari, in functie de setarile pe care le faci.

Totul depinde de tine si de accesul pe care i-l oferi lui Aumi Mini. Micutul dispozitiv te poate informa despre starea vremii, email-urile primite, diferite notificari de pe retelele social media, calendar, temperatura, timer si reminder inteligent, wi-fi on/off etc.

Consider ca acest mic dispozitiv este extrem de util pentru cei care doresc sa fie mai mereu la curent cu tot ceea ce se intampla in mediul online si care doresc sa fie mereu notificati de eventualele mesaje importante, fara a fi nevoie de a verifica in mod constant telefonul. In functie de setarile date, Aumi Mini poate afisa pana la 16 milioane de culori intr-o serie de pattern-uri cat mai interesante, pentru ca tie sa iti fie cat mai usor sa le deosebesti.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo