Cum Alegi un Suport Pentru Hamac? – Recomandare Suport Hamac

Cu siguranta ai remarcat macar o data in viata persoane odihnindu-se in hamace, in imaginile comerciale ce contin locatii si destinatii exotice folosite de catre agentiile de turism pentru promovarea pachetelor turistice. Coincidenta sau arta in Adobe Photoshop, acele hamace se bucura de un suport pentru hamac natural, format din doi copaci aflati la o distanta perfecta unul de celalalt, copaci ce par ca au fost plantati acolo doar ca sa serveasca pe viitor la instalarea hamacelor.

Din pacate, de cele mai multe ori realitatea bate filmul, astfel ca e mai dificil sa avem in gradina casei doi arbori vecini de care sa agatam un hamac sau chiar doi stalpi de sustinere. In cazul drumetiilor sau excursiilor in natura, sansele de a gasi suport pentru hamac format din arbori cresc semnificativ, insa de ce sa ne asumam astfel de riscuri, cand putem cumpara separat un astfel de suport hamac metalic sau din lemn. Daca esti de parere ca un hamac nu este cea mai buna alegere pentru tine, arunca un ochi peste articolul in care iti recomand balansoare de gradina.

 

IMAGINE MODEL SPECIFICATII
Suport hamac scaun La Siesta Romano Suport hamac scaun La Siesta Romano

Vezi Pret

Suport hamace scaun din tevi de otel
Este extrem de stabil
Permite ajustarea inaltimii
Capacitate maxima: 160 kg
Inaltime totala: 232 cm
Dimensiune baza: 160 cm
Suport Hamac La Siesta Neptuno Otel PlugTube Suport Hamac La Siesta Neptuno Otel PlugTube 

Vezi Pret

Capacitate maxima: 160 kg
Inaltime ajustabila: 140 cm
Latime ajustabila: 350 cm
Latime baza: 125 cm
Suport lemn hamace Suport lemn hamace

Vezi Pret

Material: molid scandinavian
Lungime: 326 cm
Inaltime: 143 cm
Latime baza: 126 cm
Suprafata: 126 x 167 cm
Capacitate: 120 kg

 

Daca ai fost suficient de inspirat si ai investit intr-un hamac cu suport inclus, nu pot decat sa te felicit si sa te avertizez ca randurile urmatoare nu-ti vor mai fi de folos. Daca in schimb nu esti adeptul improvizatiilor si cauti sa cumperi un suport pentru hamac, condiser ca randurile urmatoare te vor ajuta, pentru ca vom vorbi succint despre tipuri si despre cum le alegem.

  • Suportul pentru hamac din lemn. Este mai elegant, calitativ, pastreaza o atmosfera retro, iar in confectionarea lui sunt folositi in general arbori robusti de esenta tare, cu o densitate mai mare in fibre, precum molidul scandinav. In urma unui proces de laminare de inalta presiune urmat de un tratament pentru impermeabilizare, acest suport poate fi lasat in sptiu deschis pe tot parcursul sezonului cald. Majoritatea acestor modele sunt reglabile si suporta o greutate de pana la 160kg.
  • Suportul metalic pentru hamac. In general este confectionat din otel rezistent, acoperit sau nu cu un strat de pulbere. Modelul prezinta reglaje pentru lungime si inaltime, fiind pretabil pentru hamace de dimensiuni diferite, inclusiv pentru cele de doua persoane. In functie de model, poate include roti ce faciliteaza mutatul suportului.

In speranta ca am reusit sa lamurim in linii mari cam ce ofera piata de bricolaj la capitoul “suport pentru hamace“, ramane sa speram ca vei face o alegere inteleapta si ca te vei bucura de o oaza de liniste pe tot parcursul verii. Despre cum alegi un hamac de gradina perfect am scris intr-unul dintre articolele precedente, articol in care am facut si cateva recomandari.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo