Avantajele unui Sezlong de Plaja din Aluminiu – Preturi + Modele

Un sezlong din aluminiu este unul din dintre cele mai avantajoase sezlonguri pentru plaja. Daca intr-un articol anterior am punctat la modul general ce tipuri de sezlonguri de plaja exista, articol in care veneam si cu cateva recomandari de magazine online care comercializeaza astfel de produse la un pret corect, avantajos, astazi mi-am propus sa detaliez putin principalele atu-uri ale unui sezlong confectionat din aluminiu.

Insasi formularea in sine este mai degraba generica si putin fortata, intrucat acest tip de sezlong prezinta in general doar o rama exterioara din aluminiu, acoperita cu un material textil rezistent pe partea interioara, de contact, material sintetic ce asigura un confort sporit si o senzatie de odihna. La capitoul aspect este bine de stiut ca poti gasi atat sezlonguri cu motive cromatice simple, minimaliste, cu o singura culoare predominanta sau dimpotriva, modele cromatice complexe, florale, marine, fresh, naturale, vii.

 

Recomandare Sezlong din Aluminiu

IMAGINE MODEL SPECIFICATII
 Sezlong plaja Strend Pro Belize Sezlong plaja Strend Pro Belize

Vezi Pret

Dimensiune : 188x56x33 cm
Sustine 110 Kg
Structura de otel
Greutate : 5,6 kg
Transport usor
Prevazut cu un parasolar
Spatar reglabil in cinci trepte
 Sezlong reglabil Kring Bruxelles Sezlong reglabil Kring Bruxelles

Vezi Pret

Material: Aluminiu vopsit
Sezut /material: Textilen
Dimensiune profil: 42 x 14 mm.
Culoare: Gri
 Sezlong plaja Kynast Sezlong plaja Kynast

Vezi Pret

Material: Textil
Culoare: Gri Inchis
Structura: Otel
Dimensiune: 190 x 97 x 58 cm

 

Principalul avantaj al unui astfel de sezlong este greutatea redusa, aluminiul fiind un material usor, aspect ce face din acest produs unul mobil, usor de mutat dintr-un loc in altul, de la o piscina la alta. Iti imaginezi cu siguranta ce inseamna sa transporti un sezlong fabricat din lemn masiv, sarcina nu tocmai usoara.

Mai mult, daca discutam despre un sezlong din aluminiu pliabil, spatiul extrem de redus pe care acesta il ocupa in timpul transportului il face potrivit pentru drumetii, calatorii de relaxare si odihna in sanul naturii, iesiri cu cortul sau la pescuit de crap.

Un alt avantaj este rezistenta in timp a sezlongului. Daca unul din lemn poate fi afectat treptat pe parcursul anilor de razele solare, infiltratiile de apa si umiditate, aluminiul este net superior la capitolul rezistenta. Ce-i drept, materialul textil poate sa cedeze in timp, insa se poate spala si monta la loc, sau poate fi inlocuit complet, cand este dergadat peste limite.

Acesta este un articol cu scop informativ, ce spera sa vina atat in sprijinul persoanelor fizice ce vor sa amenajeze gradina propriei locuinte, cat si a celor juridice, proprietari de terase, piscine si stranduri cu scop comercial, in procesul de alegere a unui sezlong de plaja care sa corespunda unei nevoi specifice.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eRev.ro
Logo